Manichiură albă ca zăpada, la final de vară #beauty

Albul lucios sau mat, cu irizații fine sau cu un strop foarte discret de culoare este alegerea clasică pentru o manichiură de vară. Inspiră-te din cele 7 variante de lacuri de unghii de un alb diafan despre care îți voi povesti imediat!  

Lacul de unghii alb arată excelent pe unghii în această perioadă, iar pentru cele care nu au apucat să meargă la mare sau să se relaxeze câteva ore la piscină, manichiura în alb creează efectul de piele bronzată. Fără soare și fără loțiune autobronzantă, este măgulitor, nu-i așa? Iar dacă te-ai bucurat deja de razele soarelui, atunci contrastul va fi mai vizibil.

Exact așa cum ne simțim bine într-o rochie albă sau cu un accesoriu înfrumusețat cu perle, la fel o manichiură sau pedichiură în alb ne face să ne simțim și purtăm cu mai multă atenție și delicatețe. Da, albul este pretențios și chiar așa ne face să ne simțim!

Și, pentru că vorbeam despre pretențiile albului, este știut faptul că lacul de unghii alb se îngroașă și usucă mai repede în sticlă. Așa că nu miza foarte mult pe faptul că vei putea folosi aceeași sticluță și peste câteva luni.

Ce poți face? Fie alegi o variantă mini, fie investești într-un diluant de calitate (dar nu exagera cu refresh-ul pentru că vei dilua excesiv formula și vei altera din calitățile lacului).

Dacă nu îți place aspectul de vopsea, alege un lac de unghii cu o nuanță naturală de roz sau în tonuri de caisă.

Nu uita de cei 3 pași pentru o manichiură rezistentă:

  • aplică base coat
  • aplică lacul de unghii alb
  • aplică top coat.

Ține cont și de faptul că unele lacuri de unghii albe au proprietăți de îngrijire (hrănesc, albesc și întăresc unghia), iar pe acestea le poți aplica direct pe unghie, fără base coat.

Top 7 lacuri de unghii albe:

Douglas, Nail Polish Timeless, 7,60 lei (douglas.ro)

Yves Saint Laurent, La Laque Couture, 93 lei

Neo Nail UV Gel Polish Pure Love Collection, 45 lei

OPI Infinite Shine, Berry On Forever, 50 lei

Lac și tratament Dior, Diorlisse, Rose de neiges, 143 lei

Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect, Bianco french, 35 lei

Cupio, Lac de unghii Cupio in the City, Alaska, 19 lei

Foto: PR, Pexels.