Mango lansează o colecție de piese de decor pentru casă

mango decor casa

Fashion-retailerul Mango lansează în premieră o colecție de articole pentru casă și urmează astfel modelul competitorilor săi, precum Zara sau H&M, cu o experiență însemnată în acest domeniu.

Colecția de articole pentru casă se va lansa în luna aprilie și va conține piese pentru dormitor, living și baie, iar articolele destinate bucătăriei și dining-ului vor fi lansate în colecția de toamnă-iarnă 2021.

Deocamdată nu au fost anunțate mai multe amănunte despre noua colecție Mango pentru casă, dar aceasta va păstra linia consacrată a brandului – linii curate, rafinate, de inspirație mediteraneană, cu un design contemporan, care combină culorile neutre.

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

”Casa este unul dintre elementele centrale ale culturii mediteraneene, locul în care momentele intime și micile plăceri ale vieții de zi cu zi sunt împărțite cu cei dragi”, anunță comunicatul de presă emis de compania de modă spaniolă.

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

Textilele care vor face parte din noua colecție pentru casă Mango vor fi sustenabile, iar 80% dintre articole vor fi produse local. ”Clienții întreabă de ceva vreme de produsele pentru casă Mango. Confortul și stilul pe care îl cauta în hainele brandului nostru vor să-l regăsească și în casele lor”, a declarat Toni Ruiz, CEO Mango.

Foto: Mango

Categorii Lifestyle