Mama lui Meghan Markle se mută la Londra?

meghan markle

Meghan Markle și mama sa, Doria Ragland, au o relație foarte apropiată și au păstrat-o așa chiar dacă locuiesc în orașe diferite (mama Ducesei locuiește în prezent în Los Angeles). Însă cele două se pare că vor fi și mai aproape, deoarece există zvonuri că Doria Ragland se va muta la Londra.

Conform unui prieten apropiat de-ai mamei lui Meghan Markle, citat de publicația The Express, aceasta își dorește să fie mai aproape de fiica sa. „Se pregătește să se mute la Londra. Cred că va pleca cât de curând. Știu că-și dorește mult să locuiască aproape de fiica ei.“

meghan markle

Știm deja că relalația Ducesei cu doi dintre membrii familiei sale este una dificilă, respectiv tatăl și sora sa, însă se pare că relația cu mama sa este cât se poate de sănătoasă. „Îi este foarte loială lui Meghan, spre deosebire de ceilalți. Sunt foarte apropiate“, a declarat aceeași sursă pentru The Express.

Doria Ragland a făcut deja câteva demersuri care sugerează că e pregătită să se mute. În mai, aceasta și-a dat demisia de la locul de muncă, iar ceva vreme, e mereu însoțită de un bodyguard.

Foto: hepta.ro 

Categorii Lifestyle