Malvina Cservenschi: #5 oameni care mi-au marcat viața

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe Malvina Cservenschi care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața.
Fiecare dintre aceste persoane a ajutat la conturarea coordonatelor traseului vieții mele. Nu există o ordine specială a lor, ci doar eterna mea recunoștință pentru lecțiile care mi-au fost dezvăluite prin ei și pe care le-am asimilat prin prezența lor în viața mea.
Bunica: femeia care mi-a oferit prin puterea exemplului personal feluri de a fi care, și atunci ca și acum, sunt esențiale pentru o viață sănătoasă și echilibrată: tărie, curaj, ambiție. Cu ajutorul ei am învățat să fiu organizată, să am curaj să acționez în orice situație fără frică, să muncesc orice lucru, oricât de greu ar fi, să nu mă abat de la drumul meu.
Părinții mei: cei care au avut și au în continuare amprenta definitorie asupra caracterului meu. Prin ei, am avut ocazia să cunosc și să întruchipez la rândul meu  combinația ideală de iubire, hărnicie, libertate, înțelegere și forță. Mama mi-a inspirat două calități pe care le apreciez enorm la alții: bunătatea și căldura ei infinite. Tot de la ea am moștenit pasiunea pentru simplitate și frumos, pentru partea estetică a vieții. De la tata am preluat abilitățile practice, ambiția, pasiunea pentru munca. Tot el mi-a  insuflat mereu curajul de a nu mă da în lături de la nimeni și de a încerca orice, fără teamă. Astăzi lui îi datorez faptul că nu îmi este frică să încerc nimic nou, îmi place să risc și să îmi asum responsabilitatea pentru orice întreprind.
Dirigința mea: o femeie care a trezit în mine apetitul de a călători și a descoperi frumusețea, diferentele și varietatea lumii întregi. Dânsa a avut încredere necondiționată în mine, m-a susținut prin energia ei în activitățile mele scolare, dar găsea și disponibilitatea de a fi prezentă și a ma consilia pe partea personală. De la dânsa am învățat ca alegerile contează, că e important să găsim în noi dorința de a face ceva remarcabil, dar și ambitia de a deveni cei mai buni în domeniul pe care îl alegem.
Business Coach-ul meu, Dana Maria Andrei, alături de care în ultimii ani construiesc, învăț, dezvolt și mă dezvolt în cea mai buna versiune a mea posibilă, personal și profesional.
Dar vreau să cred că cel mai mult mă inspiră Malvina din trecut, cu lecțiile pe care încerc să le însușesc, să le aplic în acțiunile, deciziile și comportamentele mele zilnice. Cu ajutorul ei merg mai departe pas cu pas, o variantă puțin mai trezită și puțin mai conștientă, în încercarea de a aduce în viata mea și a celorlalti valorile de bine, frumos și iubire în care cred.

Credit foto: Stefan Balea

CITESTE SI:
https://www.alistmagazine.ro/ada-solomon-5-oameni-care-mi-au-marcat-viata/
https://www.alistmagazine.ro/ioana-ciolacu-5-oameni-care-mi-au-marcat-viata/

Categorii Lifestyle