Madonna, de nerecunoscut la 62 de ani

madonna madame x

Madonna a publicat o serie de fotografii cu ocazia lansării filmului care prezintă seria de concerte din turneul Madame X. Fotografiile care însoțesc anunțul o înfățișează pe Madonna într-o ipostază nouă, cu un aspect tineresc, care nu-i trădează deloc vârsta. Artista arată mai tânără cu cel puțin 30 de ani.

Regina pop a filmat un documentar în 2019 în care conține mai multe înregistrări de la turneul Madame X din cele 75 de reprezentații susținute pe scenă.

Am proiectat Madame X într-un cinema de 500 de locuri. Doar 12 persoane au fost prezente, dar a fost minunat să văd filmul pe un ecran mare”, a scris Madonna pe Instagram, alături de fotografiile sale.

madonna madame x

madonna madame x

Le mulțumesc tuturor celor care au lucrat din greu în ultimele șapte luni nonstop, dar acum văd luminița de la capătul tunelului. Filmările pentru Madame X au început în septembrie 2019 la New York și au venit după lansarea celui de-al 14-lea album din cariera Madonnei, cu titlul omonim. În timpul turneului, artista s-a accidentat la genunchi și a fost nevoită sa anuleze mai multe reprezentații. ”Mă consider o luptătoare și nu renunț niciodată, nu cedez. Totuși, de această dată trebuie să-mi ascult corpul și să-mi accept durerea, e ca un avertisment că ar trebui să am grijă. Le transmit fanilor că îmi pare foarte rău că a trebuit să-mi anulez concertele”, spunea Madonna la vremea respectivă.

Potrivit presei americane, documentarul Madame X va fi difuzat de Netflix.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle