Made in Romania

Gama Gerovital Plant

Îmbogăţite cu ulei organic din flori de mac, noua linia Gerovital Plant de la Farmec promite un ritual eficient de îngrijire atât al pielii, cât şi al podoabei capilare.

O gamă completă, dedicată persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani, Gerovital Plant cuprinde: produse special concepute pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), produse pentru corp (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică), și produse pentru păr (șampon hidratant, balsam hidratant).

Eficienţa li se datorează uleiului organic din flori de mac, recunoscut pentru puterea sa de a proteja tenul sau părul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din flori de mac are un efect calmant și de protecție.

Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, pentru a garanta rezultate cât mai bune, produsele încapsulează totodată în formula lor ulei natural Inca Omega, ceară de albine, ulei natural de de jojoba, squalan, avocado, şi vitaminele A şi E.