Machiaj de Halloween inspirat de pe podiumuri

christian_dior_hepta2_re

Inspirație de Halloween? Nu trebuie să ai neapărat la dispoziție o întreagă recuzită de teatru pentru a face față cu succes unei petreceri cu temă. Este suficient să insiști pe zona de machiaj și să mizezi pe acele trenduri care te pot face să arăți ca desprinsă… direct dintr-un film de groază. Așadar, noi am ales de pe podium ultimele trenduri în materie de make-up pe care le poți transforma cu ușurință într-un machiaj de Halloween.

Ten de porțelan și lipsa sprâncenelor

haider_ackermann_hepta-re

Cum îl realizezi: Folosește un fond de ten fluid, mai deschis decât nuanța tenului tău, și aplică apoi un strat de pudră translucidă. Acoperă bine și sprâncenele! Folosește un concealer iluminator pe zona cearcănelor, pe pleoapa superioară și pe buze. Și lasă buzele nude, poate chiar acoperite de un strat subțire de pudră. Maletele pe gât vor merge foarte bine cu machiajul tău de păpușă de porțelan. (Foto sus: Haider Ackermann)

Eyeliner stil lebăda neagră

kenzo_hepta_682973-re

Cum îl realizezi: Aplică un strat de fond de ten compact și apoi uniformizează bine folosind degetele. Periază sprâncenele în sus cu o periuță specială și aplică un strop de gloss pe buze. Trasează apoi o linie subțire (sau groasă) de eyeliner sub ochi, începând din colțul intern și mergi cu ea până în colțul exterior al sprâncenei. Trasează apoi linia în jos, spre pleoapa superioară. (Foto: Kenzo)

Pânză de păianjen și buze pline

christian_dior_hepta_682576-re

Cum îl realizezi: Christian Dior propune un look feminin cu accente dramatice. Folosește periuța de la mascara în poziție verticală, aplicând rimel pe gene de la rădăcină spre vârfuri, în mod repetat. Creezi astfel efectul de plasă de păianjen. Definește bine buzele cu un creion de buze închis la culoare și aplică un ruj mat în nuanța prunei. (Foto: Christian Dior)

Sprâncene de poveste

moncler_gamme_rouge_hepta_re

Cum îl realizezi: Anul acesta, accentul cade pe sprâncene. Adoptă pentru ținuta ta de Halloween un look extravagant și interesant aplicând pe sprâncene vopsea albă, puf, pene sau paiete strălucitoare! Ai grijă însă ce tip de lipici folosești, pentru că riscul de reacție alergică la acest tip de produs este crescut. (Foto: Moncler Gamme Rouge)

Smokey eyes… după somn

dries_van_noten_hepta_re

Cum îl realizezi: După aplicarea bazei de machiaj, folosește un creion khôl negru pentru ochi. Hașurează cu creionul pleoapa superioară și întinde apoi culoarea, aparent neglijent, cu burețelul, spre tâmple. Utilizează creionul și pe pleoapa inferioară, inclusiv pe interiorul ei. Întinde culoarea spre colțurile externe ale ochilor. (Foto: Dries van Noten)

Foto: hepta.ro