Machiaj de Halloween: 7 produse pentru un look complet


În Statele Unite şi în Canada, Halloweenul este o sărbătoare bine cunoscută, celebrată în fiecare an pe 31 octombrie. Însă obiceiuri asemănătoare celor de Halloween se regăsesc în multe alte culturi de pe glob, inclusiv în România.

Dacă ești în căutarea unui machiaj de Halloween, dar încă nu ai o sursă de inspirație pentru cel mai potrivit look, iată propunerea beauty editorului nostru, Maria Stefan (make-up artist).

Nu ai nevoie de multe produse în realizarea acestui look, deoarece majoritatea se regăsesc cu siguranta și în kitul tău de makeup, iar machiajul este complet daca alegi să îl accesorizezi cu o pereche de lentile colorate și iconicul accesoriu purtat de Angelina Jolie în Maleficent.

Alege un fond de ten cu acoperire mare (Urban Decay Stay Naked), într-o nuanță deschisă și ai grijă să camuflezi bine zona cearcănelor folosind un concealer (Milani Conceal + Perfect).

Fixează totul cu pudră (Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder) iar apoi asigura-te că ai la îndemână un fard de contouring într-o nuanță mai rece (spre gri) pentru a defini foarte bine zona pomeților. Plasează produsul imediat sub osul zigomatic și poți chiar exagera puțin, creând astfel un efect de pomete foarte sculptat.

Folosind același fard, conturează-ți privirea, atât pe pleoapă mobilă cât și pe pleoapă inferioară și finisează lookul cu o linie precisă de eyeliner (Nyx Epic Ink Liner) și multă mascara (Maybelline The Colossal).

Buzele roșii nu puteau lipsi din peisaj, așadar alege o nuanță aprinsă (Melkior Blood Type) care va contrasta cu restul machiajului.

În continuare nu-ți rămâne decât să te bucuri de petrecere!