Lupta împotriva COVID-19 continuă!

În fiecare săptămână, un număr tot mai mare de companii și asociații își unesc forțele și gândesc campanii prin care să ajute personalul medical din spitale sau donează sume importante și produse pentru a ajuta la ținerea în frâu a răspândirii noului coronavirus pe teritoriul României. Iată cine s-a alăturat acum luptei împotriva Covid-19.

Garnier contribuie cu 1 milion de euro pentru susținerea Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC) prin Crucea Roșie Franceză în eforturile lor de a combate COVID-19. Aceste fonduri vor oferi asistență urgentă celor mai vulnerabile persoane afectate de COVID- 19.

Totodată, ca parte a Programului de solidaritate a L’Oreal pentru combaterea COVID-19, Garnier produce și va distribui gratuit milioane de unități de geluri de curățare pentru mâini angajaților din lanțurile de distribuție de alimente partenere. Donarea gelului de curățare pentru mâini este modul prin care Garnier îi protejează și le mulțumește celor care lucrează neobosit pentru a ne face viața de zi cu zi posibilӑ.

„La Garnier, credem că este responsabilitatea noastră este sӑ ȋi sprijinim pe cei care lucrează zilnic ȋn prima linie și pe cei care ajută la protejarea celor mai vulnerabile populații din întreaga lume”. Adrien Koskas, Preşedinte Global Garnier.

Biofarm se alătură luptei de combatere a noului Coronavirus în România printr-o donație de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protecție și aparatură medicală.

„Binele de a trăi mai bine, sloganul care ne definește și este în armonie cu valorile noastre, ne conduce și în acest demers. Am ales să donăm 1 milion de lei pentru ca cei din linia întâi să poată lupta împotriva noului Coronavirus, să poată achiziționa echipamentele necesare pentru a se putea proteja pe sine, pe pacienții aflați acum în spitale și pe viitorii pacienți”, spune Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Wella Professionals alături de spitalele din România

Wella Professionals România, prin Professional Brands M&D, se alătură companiilor care dau o mână de ajutor spitalelor și celor aflați în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19 prin donația de 30.000 de mănuși către Organizația Salvați Copiii, care va direcționa bunurile primite către 5 spitale din București și din țară: Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani, Spitalul Municipal Fălticeni, SUUB – Spitalul Universitar București și Spitalul Pantelimon din București.

Prin această acțiune, Wella Professionals România se aliniază inițiativei globale Wella Professionals care sprijină și ajută spitalele din întreaga lume în încercarea de a limita efectele pandemiei care a paralizat întreaga planetă.

Categorii Lifestyle