Love is Fun but Complicated: Tinder Dating

A-Listers! Pentru că ne-am dat seama că #LoveisFun but…. COMPLICATED, ne-am gândit că avem nevoie de doi psihologi pentru a dezbate și a rezolva toate problemele legate de  viața de cuplu și de sex. Așa că,  Raluca Anton și Diana Lupu acceptă provocarea și spun Love is Fun but Complicated în fiecare miercuri, de la 21:30 pe Facebook A List Magazine.

Raluca Anton & Diana Lupu

Astăzi am discutăm despre cum a schimbat tehnologia și multitudinea de posibilități de conectare felul în care oamenii se cunosc și încearcă să stabilească o relație. Totul a pornit de la faptul că aplicațiile sunt extrem de accesibile, ne atrag și ne fac să ne condimentăm relația cu ele, iar  cea mai controversată aplicație este: Tinder .

 Dă swipe right și alătură-te discuției noastre pentru că răspundem la întrebări precum:

1. Pe ce se bazează aplicația Tinder?

2. De ce avem nevoie de o aplicație pentru a intra într-o relație?

3. Cum sunt văzuți în societate oamenii singuri?

4. Cum au evoluat relațiile în epoca tehnologiei și a conectătii?

5. Tips & Tricks despre partenerii de pe Tinder.

Recomandarea Love is Fun but Complicated pentru tema Tinder Dating este : Împreună la bine și la greu. 10 adevăruri salvatoare pentru relația de cuplu. Raluca și Diana au ales această carte pentru că este scrisă de autorii Hendrix și Hunt, care studiază încă din anii 80 felul în care funcționează cuplurile și mecanismele care stau în spatele poveștilor și relațiilor care prezintă un nivel crescut al satisfacției în cuplu, chiar și după o perioadă lungă de timp. De asemenea, cartea conține și o serie de exerciții pentru dezvoltarea personală.

#LoveisFun #ButComplicated