Love Is Fun but….COMPLICATED și în relația cu propriul copil

A-Listers! Așa cum v-au obișnuit în fiecare seară de miercuri de la 21:30, direct din mansarda redacției –  Diana Lupu & Raluca Anton vă spun #LoveIsFun but…. COMPLICATED. În această ediție cei doi psihologi pun subiectul relațiilor sub o altă lumină, mai exact vorbesc despre relația părinte – copil. De ce tabu? Pentru că, în discuția lor, Raluca și Diana vă invită să vă gândiți la felul în care le comunicăm copiilor noștri despre sexualitate.

De cele mai multe ori apare întrbarea: Când este cel mai potrivit să vorbesc despre sexualitate cu propriul copil?  Ne este dificil și de cele mai multe ori să facem asta pentru că noi înșine nu am primit aceste informații din partea părinților noștri. Însă, fetele vă vor oferi câteva alternative care să vină în ajutor.

Diana Lupu & Raluca Anton

The Talk –  așa cum este denumită generic conversația despre sexualitate nu este dedicată doar părinților, ci este un bun exercițiu de discuție în cuplu, deoarece și aici există multe reticențe în a vorbi cu partenerul. Nu vă mai ținem la povești și te invităm să  te alături fetelor la discuția din mansardă.

Ne revedem miercurea viitoare, însă până atunci nu uita că Love Is Fun…. but COMPLICATED!