Love Is fun but COMPLICATED powered by Libresse, alături de Ilinca Vandici

A-Listers! Ne-am făcut un obicei ca în fiecare seară de miercuri de la 20:00 pe Facebook A-List Magazine să lăsăm #PoveștileDinNoi să fie auzite, în seria specială de discuții Love Is Fun but…COMPLICATED powered by Libresse.

Astfel, psiholog Diana Lupu și dr.psiholog Raluca Anton stau de vorbă în mansarda redacției alături de Ilinca Vandici, despre schimbările care apar o dată cu sarcina.

Povestea și experiența de viață a fiecărei femei, atunci când vine vorba de trecerea la rolul de mamă, reprezintă o etapă cu foarte multe bucurii, curiozități, dar și cu mult necunoscut și nesiguranță. Această trecere nu doar că ne transformă modul de viață, felul în care relaționăm, ci vine și cu modificări ale corpului. Toate acestea sunt integrate în povestea noastră de viață, iar felul în care încorporăm aceste mesaje despre noi, în această nouă postură, joacă un rol extrem de important în multe aspecte ale vieții noastre.

Astfel, vă invităm să acceptați invitația lansată de Libresse de a lăsa #PoveștileDinNoi să fie auzite, să vă alăturați discuției din  mansarda redacției și să vă lăsați inspirați de povestea, optimismul și energia Ilincăi Vandici.

#PoveștileDinNoi #ÎndrăzneșteOrice

*Love Is Fun but…COMPLICATED powered  by Libresse face parte din manifestul de empowerment al femeii lansat de Libresse pentru a face cunoscute poveștile, experiențele, trăirile și emoțiile femeilor din România.