Love is Fun but COMPLICATED: jurnal de pandemie cu Familia Netradițională

Love is Fun but Complicated cu Dr. Psiholog Raluca Anton si Diana Lupu – Jurnal de pandemie cu familia netradițională HurducașWhatsApp:0744 70 69 69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 22 aprilie 2020

A-listers! Raluca Anton și Diana Lupu au început, la Love is Fun but COMPLICATED în fiecare seară de miercuri de la 20:00 pe Facebook A List Magazine, un jurnal de pandemie. La completarea acestui jurnal contribuie cupluri care ne prezintă poveștilel lor de viață. Astăzi, cei doi psihologi stau de vorbă cu Roxana și Marian Hurducaș sau Familia Netradițională, așa cum îi găsiți în mediul online.

Marian & Roxana Hurducaș (Familia Netradițională)

Poată vă întrebați de ce tocmai termenul de netradițional? Ei bine, pentru că, prin povetsea lor de viață descoperim noi perspective și modalități de a aborda dinamica de cuplu și parenting-ul. Învățăm că a fi tu însuți este extrem de important pentru a reuși să formezi un întreg și că indiferent de circumstanțele în care te poartă viața există mereu alternative și lecții care să te ajute să evoluezi.

Astfel că, porim într-o discuție plină de umor, pragmatism și mesaje importante pentru pentru noi toți, indiferent că suntem singuri, într-o relație la început de drum sau căsătoriți.

Categorii Video