Love Is Fun but COMPLICATED: Cum gestionăm relațiile în situații de panică?

Love is Fun But Complicated! Cu Raluca Anton si Diana Lupu – Cum gestionam relatiile in situatii de panica? Whatsapp: 0744706969

Love is Fun But Complicated! Cu Raluca Anton si Diana Lupu – Cum gestionam relatiile in situatii de panica?Whatsapp: 0744706969

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 18 martie 2020

A-Listers! În această perioadă încercată pentru toată lumea, psihologii Diana Lupu și Raluca Anton nu se opresc din a spune Love Is Fun but…COMPLICATED în fiecare miercuri de la 21:30 pe Fcaebook A List Magazine. De data aceasta, Raluca și Diana pun pe primul loc siguranța și iau în considerare metodele de precauție necesare, așa că în seara asta discuția se realizează via Skype. Cel mai important este să reușim să ne conectăm și să transmitem mesaje de sănătate relațională în vremea în care am făcut un salt uriaș din a ne petrece 3-4 ore pe zi cu partenerul, până la 24/7.

Raluca Anton & Diana Lupu

Astfel, Diana și Raluca vorbesc despre cum gestionăm relațiile în situații de panică? Este important ca această perioadă să fie privită derep o bună ocazie de a lucra la relația cu partenerul și la cea cu propria persoană, important este să știm să ne gestionăm emoțiile într-o maineră sănătoasă.

Cei doi psihologi au răspuns la întrebările voastre legate de conflictul cu partenerul de viață în această perioadă, au oferit sfaturi și sugestii de activități pentru cuplurile care au copii mici sau adolescenți și s-au bucurat de conexiunea online cu întreaga comunitate.

Ne revedem săptămâna viitoare, pentru o altă discuție la ceas de seară. Până atunci #Stămacasă pentru că și acolo Love Is Fun but… COMPLICATED.

Categorii Video