Love Is Fun but COMPLICATED cu Mihai Morar: ”Chiar cred că avem o inimă în creier.Doar trebuie să o ascultăm”

Așa cum v-am obișnuit, în fiecare seară de miercuri, de la 20:00, pe Facebook A List Magazine, mansarda redacției se transformă într-un loc de discuții care mereu ne fac să spunem Love Is Fun but… COMPLICATED. Cei doi psihologi, Diana Lupu și Raluca Anton au pregătit un subiect tare interesant – Curajul de a aface schimbări puternice – pe care îl vor discuta alături de Mihai Morar, omul de radio și de televiziune îndrăgit și urmărit de o mulțime de oameni. În ultimii ani a avut parte de o mulțime de schimbări pe plan profesional și profesional.

Toate acestea, l-au determinat să îmbrățișeze schimbarea, să se reorganizeze prin activități pe care le-a transformat în rutine și chiar într-un mod de viață . Toate acestea au adus o doză de predicribilitate în viața sa. Cum a trecut pragul de la dorința de a face o schimbare semnificativă în stilul său de viață, la a o transforma într-un stil de viață? Ce își spune atunci când simte că este prea mult și nu mai poate? Sau cât de multă atenție oferă părerilor celor din jur? Ei bine, la toate aceste întrebări și la multe alte curiozități ale celor doi psihologi răspunde Mihai Morar.

”Chiar cred că avem o inimă în creier. Doar trebuie să o ascultăm. Iar asta cred că vine și cu o căutare a rutinelor și a disciplinei, pentru că altfel nu vei reuși să faci nimic din ce ți-ai propus.”

Psih.Raluca Anton, Mihai Morar  și Psih. Diana Lupu

Categorii Video