Love is Fun but Complicated cu Andreea Marin

A-Listers!  Raluca Anton și Diana Lupu spun Love is Fun…but COMPLICATED în fiecare miercuri de la 21:30, pe Facebook A List Magazine. Astăzi avem parte de o întâlnire diferită față de cele pe care le-am avut până acum. Deoarece Love is Fun nu este doar despre relații, ci și despre cum ne întreținem relația cu propria persoană pe măsură ce trece timpul, despre echilibrul fizic și emoțional, despre valori lăsate moștenire copiilor noștri și în special despre o viață cu sens.

Despre toate acestea am vorbit alături de invitata noastră Andreea Marin. Întrebarea serii este: Cum prețuiește femeiea viața după 40 de ani? iar Andreea este persoana potrivită pentru a răspunde la această întrebare; are o experiență de viață captivantă, promovează echilibrul fizic și emoțional și în special își analizează experiențele don trecut pentru a deveni o versiune mai bună a propriei persoane și pentru a fi un exemplu pentru copilul ei.

Raluca Anton, Andreea Marin & Diana Lupu

Recomandarea Love is Fun… but Complicated este: Povestea Mea de Michelle Obama. Chiar dacă este o carte extrem de cunoscută, am considerat că aceasta este cartea care se potrivește cel mai bine invitatei noastre din seara aceasta și este un îndemn pentru cei care încă nu o au în biblioteca proprie.

De cele ai multe ori poveștile de succes ale unor oameni au în spate multă muncă și multe obstacole, iar în această carte, pentru prima dată, Michelle Obama descrie primii ani ai căsniciei sale, când se afla în căutarea echilibrului, descrie impresiile despre rolul pe care l-a jucat în campania electorală  soțului ei și despre obstacolele pe care le-a avut de trecut.

Ne revedem săptămâna viitoare cu o nouă discuție, dar până atunci nu uitați că #LoveIsFun… but Complicated!