Love Is Fun but COMPLICATED cu Adela Popescu: ”Când vine vorba de parenting adevărul e în toate felurile”

A-Listers! În această seară de miercuri la Love Is Fun but…COMPLICATED, psiholog Diana Lupu și Dr.Psiholog Raluca Anton lansează întrebarea: Cum ai grijă de relațiile dintre frați? Pentru acest subiect, cei doi psihologi și-au dorit să stea de vorbă alături de un invitat care are experiență de viață cu acest domeniu, așa că alături de Diana și Raluca se conectează  îndrăgita actriță și prezentatoare TV Adela Popescu. Poate vă întrebați de ce este Adela considerată omul potrivit pentru a dezbate acest subiect? Ei bine, mulți dintre noi știm că Adela Popescu este mama a doi băieți, iar asta din start o recomandă pentru tema din această seară, însă puțini știu faptul că Adela are doi frați mai mari.

Astfel că, cei doi psihologi pornesc o discuția tocami din copilăria Adelie, unde a avut ocazia să observe relațiile dintre frați, iar pe parcursul anilor a avut grijă de legătura frumoasă pe care a construit-o de-a lungul timpului cu aceștia. Acum, cunoscând rolul de mamă a doi copii, Raluca și Diana sunt curioase cum a reușit să transmită mesajele pe care le-a primit din familie legate de aceste legături și în special provocările pe care Adela le întâmpină în construirea relației dintre cei doi copii.

„ Ca frații să își creeze o relație a lor, este nevoie ca eu să ies dintre ei. Atunci când dormeam între ei, aveam o relație cu stânga și cu dreapta, iar pentru a avea o relație veau nevoie să escaladeze dorința și lupta pentru atenția mea. Astfel că, am relaiat că este nevoie ca în unele situații să mă retrag pentru a le da libertatea să se cunoască și să lucreze la relația lor.”