Love Is Fun but COMPLICATED, alături de Gabriela Atanasov (Sweet Paprika)

Love is Fun but Complicated cu Psiholog Dr. Raluca Anton si Psiholog Diana Lupu – Alături de Gabriela Atanasov a.k.a. Sweet PaprikaWhatsApp:0744 70 69 69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 10 iunie 2020

A-Listers! O nouă seară de miercuri le-a adus pe Psiholog Diana Lupu și Dr.Psiholog Raluca Anton în redacția A List Magazine pentru o nouă ediție Love Is Fun but… COMPLICATED, Live, de la 20:00 pe pagina noastră de Facebook. Cei doi psihologi au stat de vorbă cu Gabriela Atanasov sau așa cum este cunoscută în mediul online Sweet Paprika.

Sweet Paprika este unul dintre influencerii responsabili care își dorește să educe publicul care o urmărește și să transmită o imagine de sine cât mai aproape de realitate. Alături de ea, Diana și Raluca au vorbit despre ce presupune această responsabilitate, despre ce se ascunde în spatele unor poze ”perfecte” sau cum se împarte între rolul de mamă și nevoia de a își păstra propria identitate?

De cele mai multe ori noțiunea de ”LIVE” ne duce cu gândul la realitate, la ceva „pe bune”, iar acestei ediții nu i-a lipsit această doză de realitate cu care Sweet Paprika ne-a obișnuit în mediul online.

Sweet Paprika

 Această ediție este încărcată de mesaje puternice și valoroase, care doboară stereotipurile legate de influenceri și de mediul online.

De asemenea, Sweet Paprika le vorbește celor doi psihologi despre rolul de mamă, mesajele pe care ea le-a primit din partea părinților și pe care își dorește să le transmită mai departe copiilor ei, despre perspectivele pe care le are legate de întreaga cultură a parentingului și despre puterea încrederii în sine în dezvoltarea sănătoasă a unui copil.

Vă invităm la discuție alături de noi. Nu uitați că în orice aspect al vieții noastre Love Is Fun but… COMPLICATED, dar că avem atât de multe soluții și perspective care să ne ajute să facem față acestei doze de ”complicated”.