Love Is Fun but COMPLICATED: jurnal de pandemie cu familia Ciocian

Love is Fun but Complicated cu Dr. Psiholog Raluca Anton si Diana Lupu – Jurnal de pandemie alături de cuplul Bogdan și Crina CiocanWhatsApp:0744 70 69 69

Publicată de A List Magazine pe Miercuri, 6 mai 2020

A-Listers! Diana Lupu și Raluca Anton vă spun din nou Love Is Fun but… COMPLICATED, ca în fiecare seară de  miercuri de la 20:00 pe Facebook A List Magazine. De această dată, celor doi psihologi li se alătură  un cuplu de antreprenori, care ne ajută să completăm jurnalul de pandemie și să ne inspire prin experiența lor de viață din ultima vreme: Crina și Bogdan Ciocian

Acum că rolul de antreprenor, profesionist, părinte sau partener sunt nevoite să locuiască în același spațiu, avem nevoie de exemple pzitive, de povești din viața de cuplu care să ne inspire și să ne ofere alternative sănătoase pentru a face față acetsei perioade.

Astfel că, Crina și Bogdan sunt unul din cuplurile care reușesc să îmbine rolurile de antreprenori și parteneri în viața de cuplu astfel încât să reușească să mențină calitatea business-ului (Meron Coffee) dar și relația lor. De asemenea, a răspuns întrebărilo legate de leadership, strategii și management al echipei, iar toate aceste valori și credințe după care se chidează în viața profesioanlă se transpun extrem de frumos și în viața lor de cuplu. Chiar dacă pemtru fiecare relație în parte rețeta este diferită, ne putem inspira și piutem să descoperim noi modalități prin care să ne gestionăm munca și relația cu partenerul de viață.

Cum fac față conflictelor, cum separă personalul de profesional, dar  și ce au descoperit nou unul la celălalt în această perioadă? Ei bine, vă invităm alături de noi într-o discuție plină de umor și mesaje de încurajare!