Love I Fun but…COMPLICATED: Geanina Ilieș despre avantajele și dezavantajele frumuseții

A-Listers! Psiholog Diana Lupu și Dr.Psiholog Raluca Anton vin cu o nouă ediție Love Is Fun but…COMPLICETAED pe Facebook A List Magazine, miercuri de la 20:00. Astăzi, alături de cei doi psihologi vine Geanina Ilieș, alături de care Raluca și Diana vorbesc despre avantajele și dezavantajele frumuseții în viața unei femei.Pe lângă acest subiect de discuție, Geanina ne vorbește despre rolul de mamă și relația pe care ea o are cu fiul ei.

Astfel, descoperim că nu este nici o dată prea devreme să începem discuții serioase cu adolescenții și copii din viața noastră. Multe din lucrurile care se construiesc în adolescență încep încă de când copilul este mult mai mic.

Mai mult decât atât, pe parcursul discuției Geanina ne vorbește despre pilonul principal din viața ei: relație cu Patrik. A te regăsi și a îți asuma rolul de părinte în viața copilului contribuie la drumul pe care îl construiești. Pentru că atunci când îți cunoști rolul, deciziile, acțiunile și atitudinile pe care trebuie să le ai nu mai par atât de greu de îndeplinit.