Lourdes Leon, fiica Madonnei, este imaginea celei mai recente campanii Swarowski

lourdes leon

Lourdes Leon (24 de ani) este imaginea celei mai recente campanii Swarowski, Collection II, care pune accent pe diversitate și pe inclusivitate.

Lourdes, alintată și Lola, a pozat pentru brandul de bijuterii cu diverse piese ale noi colecții, care se vrea reprezentativă pentru oameni aparținând diferitelor culturi și orientari sexuale.

Model, actriță, lingvist, activist, intelectual, Lourdes personifică spiritul Swarowski”, au declarat rerezentanții companiei de bijuterii din pietre semiprețioase.

Lourdes Leon nu este străină de modelling. Ea a mai colaborat cu branduri precum Stella McCartney, Marc Jacobs, Parade x Juicy Couture, Gypsy Sport și a apărut pe coperta numărului de septembrie al publicației Vogue, alături de supermodele precum Bella Hadid, Kaia Gerber, Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi, Yumi Nu și Anok Yai, sub titlul “Generation America: The Models Changing an Industry”. ”Oamenii cred că sunt un copil de bani gata, fără niciun talent, căruia i s-a oferit totul pe tavă, dar nu e așa”, a declarat Lourdes în paginile publicației.

lourdes leon

Recent, Lourdes Leon s-a întros din vacanța pe care a petrecut-o în Italia, unde a sărbătorit cea de-a 63-a aniversare a mamei ei. Lola a fost însoțită de iubitul ei, Jonathan Puglia.

La aniversarea Madonnei au mai luat parte și ceilalți copii ai vedetei, biologici sau adoptați: Rocco Richie, 21 de ani, David Banda, Mercy James, 15 ani și gemenele Stella și Estere, de 9 ani.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle