Louis Vuitton a lansat Volt- noua colecție de bijuterii unisex

Anul 2020 a fost unul plin pentru Louis Vuitton. Brandul vine din nou în atenția noastră și lansează zilele acestea colecția de bijuterii unisex, denumită Volt. Reprezentanții brandului au selectat pentru campania globală patru personaje total diferite: Hugo Marchand, dansatorul principal al Operei din Paris, actrița Alicia Vikander, Sharon Alexie și fotomodelul chinez XiaoXing Mao.

Noua campanie de promovare a bijuteriilor LV este filmată și regizată de Jean-Baptiste Mondino. Colecția este alcătuită din cinci serii distincte, fiecare cu ADN-ul său specific: LV Volt One, LV Volt Multi, LV Volt Mesh, LV Volt Curb Chain și LV Volt Upside Down.

Primele două prezintă cele două litere în expresia lor pură, cu forme puternic geometrice și linii ascuțite, care subliniază modul în care se îmbină aurul strălucitor și diamantele. Mesh și Curb Chain se evidențiază printr-o manoperă dusă la superlativ. Literele L și V reflectă o multitudine de texturi, volume, finisaje și dimensiuni. Repetarea inițialelor duce la apariția unor structuri prismatice, complexe.

Francesca Amfitheatrof este directorul artistic al diviziei de ceasuri și bijuterii LV. Designerul s-a născut în Tokio și a studiat la Londra, iar acum își demonstrează încă o dată calitățile și creativitatea în cea mai nouă colecție a brandului francez.