Loredana și Voltaj lansează o piesă împreună


Loredana si trupa Voltaj își unesc forțele și lansează ”Dependența mea”, o melodie ”plină de sensibilitate, ce vorbește despre o dragoste pasională, mistuitoare”.

Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, spune artista.

«Dependența mea» este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoana care te completează și alături de care te simți fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intra în aceeași stare de bine”, declară Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Piesa apare cu doar câteva săptămâni înainte de concertul aniversar de la Sala Polivalentă, prin care trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de activitate.

Concertul de pe 27 noiembrie face parte din turneul național „Ca la 20 de ani”. În plus, trupa lansează un nou album ce poartă numele spectacolului aniversar, „Ca la 20 de ani”. Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred ca-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.