Loredana și Dl Goe lansează o nouă versiune a piesei ”Golan”

Loredana schimbă macazul muzical și intră în zona alternativă, alături de trupa Dl Goe, cu care a lansat o nouă versiune a piesei ”Golan”, una dintre cele mai ascultate piese de gen din 2019.

Colaborarea a fost întâmplătoare. Eram în același studio și ne-am gândit cum ar fi să avem o prezență feminină pe o piesă dedicată bărbaților”  -a spus Dani, solistul trupei Dl Goe.

Totodată, “Golan” vine acompaniată de un nou set de versuri, scrise de Loredana, alături de un videoclip în care apar atât trupa, cât și artista.

Dl. Goe este un proiect de muzică, teatru și viață înființat de Dani, Colorian, Migudel, Bimus, Horea și Serban. Toți componenții împărtășesc un background teatral care și-a lasat ferm amprenta asupra muzicii și a prestațiilor lor live. 

În 2019, Dl. Goe a lansat albumul de debut “Tineri, Sâmbătă, Duminică”, iar conceptul lui este unul inspirat din opera lui Garagiale, cu portretizarea unui “Goe modern”.

Loredana este unul dintre artiștii emblematici din industria muzicală autohtonă. Cu peste 30 de ani de carieră, cu piese precum “Buna seara, iubito”, “Lele”, “Zig-Zagga” și “Apa” și colaborări cu artiști din toate zonele muzicale, Loredana se numără printre artiștii care au revoluționat industria muzicală românească. Cunoscută pentru show-urile energice cu producții spectaculoase,  prestația artistică a divei a reușit să cucerească neîntrerupt publicul și presa de specialitate.