Loredana Salanță, noua Mădălina Ghenea, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția

loredana salanță veneția

Loredana Salanță este o apariție surprinzătoare și nu prea la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale anului, Festivalul de Film de la Veneția.

Tânăra bistrițeancă de 25 de ani a fost desemnată Miss World România 2009 și Top Model of the World 2011 și a fost nelipsită de la festivalul de film italian, cel puțin în ultimii ani.

Loredana Salanță a fost inclusă și pe lista celor mai bine îmbrăcate prezențe la Festivalul de Film de la Veneția de către publicațiile internaționale de fashion, alături de actrițe și de modele de renume, printre care se numără Isabeli Fontana, Juliette Binoche, Sofia Richie, Barbara Palvin sau Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana.

loredana salanță veneția

Loredana Salanță, la Festivalul de Film de la Veneția 2019

Loredana Salanță, la Festivalul de Film de la Veneția 2016

loredana salanță veneția

Loredana Salanță, la Festivalul de Film de la Veneția 2018

loredana salanță veneția

Gala amfAR de la Milan Fashion Week 2018

loredana salanță veneția

Loredana Salanță, la Festivalul de Film de la Veneția 2016

Loredana Salanță și-a facut apariția pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a celei de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția la premiera filmului “La Vérité”, în care joacă Catherine Deneuve, Juliette Bicohe și Ethan Hawke.

Loredana Salanță a fost și o prezență controversată în media în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2014, când firma ei şi a surorii ei (administrată de un apropiat al omului de afaceri Nelu Iordache), a câştigat un contract de deszăpezire cu statul.

Modelul bistrițean a fost imaginea casei Pierre Cardin şi a urmat cursurile uneia dintre cele mai cunoscute şcoli de actorie din America, The Lee Strasberg Theatre and Film Institute.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle