Lora pleacă de la ”Vorbește Lumea”

lora vorbeste lumea

La finalul ediției de astăzi, Lora a anunțat că părăsește emisiunea ”Vorbește Lumea”, pe care a prezentat-o în ultimele cinci luni alături de Cove.

Cântăreața și prezentatoarea a decis să se despartă de echipa emisunii Vorbește Lumea”, de la PRO TV, pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

Lora a înlocuit-o pentru a doua oară pe Adela Popescu, care s-a retras de pe micile ecrane dupa ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, ce urmează să se nască în scurt timp.

lora vorbeste lumea

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului ”Pup-o, mă! 2”. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Foto: PRO TV

Categorii Lifestyle