LORA lansează single-ul “O rană”, cu un videoclip filmat în Bali

După ce a petrecut vrând-nevrând patru luni și jumătate în Bali din cauza izbucnirii pandmeiei de Coronavirus, Lora, odată revenită acasă, și-a pus toate emoțiile trăite în acest răstimp într-o nouă piesă – ”O rană”, al cărei videoclip a fost filmat în Indonezia.

Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. “O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat LORA

lora bali

Videoclipul piesei “O rană” este filmat în minunatul tărâm, Bali, și a fost realizat după un scenariu scris de LORA, de către o echipă adunată special de către artista și formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia. 

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube și piese ca “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Singuri în doi”, “Cinci”, “Până în rai” sau “Soare negru”. Artista a lansat în 2018 hit-ul “Dor să te ador”, alături de Doddy, piesă ce a adunat până în prezent aproape 80 de milioane de vizionări pe YouTube.