Look Who’s Driving : Mirela Retegan

Astăzi, spunem  Look Who’s Driving alături de: Mirela Retegan. Tanti Prezentatoarea, așa cum este cunoscută de către copii și părinți, care o așteaptă cu sufletul la gură  în sălile de spectacol, alături Gașca Zurli, pare că a descifrat universul complex al copiilor. Niciunul nu poate rezista energiei și zâmbetului cald al Mirelei.

Astăzi, pe bancheta din spate a mașinii, ne bucurăm anticipat de ziua copilului și încercăm să descoperim ce se află în spatele lumii de joacă în care Mirela trăiește. Cum este ea în rolul de mamă? De ce se teme?  Și care este locul ei preferat din București?

Centura mea de siguranță, culmea, este Maya. Are grijă de mine uneori, mai mult decât am eu grijă de ea, este cea care se asigură că nu am uitat nimic atunci când trebuie să ies din casă. Ea este centura mea de siguranță din toate punctele de vedere; atunci când am simțit că mă scufund, ea a fost centura de care m-am agățat să mă ridic la suprafață.

Cred că un copil poate să fie cel mai frumos motiv pentru un om să evolueze. Să se oprească din malaxor și să învețe să se bucure, să observe, să tacă, să râdă și să se joace.

Sunt o mamă curajoasă. Am înțeles de la început că nu sunt proprietara copilului meu, că sunt doar un ghid care poate să o ajute să crească frumos. Cred că este mult mai greu să crești un copil liber, decât să crești un copil care să depindă de tine până târziu.

                                                                       Diana Lupu & Mirela Retegan

Categorii Video