Look Who s Driving: Anca Surdu

Astăzi spunem Look Who s Driving alături de : Anca Surdu. O tânără determinată și  extrem de orientată asupra obiectivelor pe care și le setează, Anca a devenit în scurt timp un  model în comunitatea sportivă, fiind dublă campioană mondială la gimnastica aerobică. Însă pasiunea ei pentru sport nu s-a oprit aici, continuă să se antreneze și să se implice în proiecte și inițiative cu specific sportiv, conturând o traiectorie profesională promițătoare.

Chiar dacă cel mai des o întâlnim în sala de sport, pe bancheta din spate a mașinii, Anca răspunde întrebărilor și ne arată care este locul ei preferat din București, ajutându-ne să o cunoaștem mai bine.

După ce m-am lăsat de performanță și am obținut titlurile de campioană europeană și mondială, nu m-am oprit acolo. Am încercat, atât în fitness cât și în tot ceea ce am făcut, să mă depășesc și să merg cu o treaptă mai sus.

     Îmi impun foarte bine unde vreau să ajung, iar vizualizarea momentului final mă motivează pe parcurs.

După experiența EXATLON, am învățat faptul că sunt multe lucruri care ne pot surprinde în viața de zi cu zi și uneori nu le vedem.

Diana Lupu & Anca Surdu

Categorii Video