Look of the day – Kendall Jenner

kendall jenner

Zilele acestea, Kendall Jenner a reiterat una dintre culorile care a făcut furori sezoanele trecute – roșu. Dacă te gândeai că și-a atins apogeul toamna trecută, iar acum e în cădere liberă, iată că aceasta poate fi resuscitată, dacă vine la pachet cu elemente care o aduc în actualitate.

Care este însă elementul de noutate pe care modelul îl aduce acestei ținute? Accentele western – una dintre tendințele majore ale acestei toamne – am văzut pe podiumuri ținute cu influențe western la Alberta Ferretti, Isabel Marant, Chloé, Dries Van Noten, Dsquared 2 etc. Mai exact, cămașa, ale cărei buzunare sunt create în spiritul acestui stil. 

Kendall Jenner a purtat costumul creat de Marques’ Almeida în timpul unei vizite la atelierul designerului american Alexander Wang, pe care l-a accesorizat cu o geantă de umăr Longchamp și o pereche de botine negre Yeezy.

O altă găselniță ușor de pus în practică și pe care o putem „fura“ de la outfitul lui Kendall Jenner este cureaua skinny care dă un vibe ’80s întregului ansamblu. Folosește-te de acest truc și atunci când outfitul tău e compus din pantaloni și sacou, o cămașă supradimensionată ori un pulover mai lung – marcând talia cu centura îți vei alungi silueta.

kendall jenner

Foto: hepta.ro