Look of the Day: Gigi Hadid

gigi hadid

Costumul pare să fie una dintre găselnițele listelor de tendințe pentru sezonul toamnă-iarnă și l-am văzut, pe rând, purtat de mai toate IT girls, în diverse variante – oversized, croi masculin, deconstruit etc. Pe podiumuri, nici în acest sezon n-au lipsit, le-am văzut la Dolce & Gabbana propuse cu un styling glam, la Dion Lee, la Victoria Beckham minimalist, Alexandre Vauthier, Alexander McQueen, Tom Ford etc.

De curând, ne-a atras atenția Gigi Hadid, care a purtat un costum alb, la două rânduri de nasturi, la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, pe care l-a accesorizat ușor atipic, având în vedere că ne-am obișnuit cu stilul ei cu „accente“ sport.

gigi hadid

Costum e creat de Ralph Lauren și se aliniază perfect la siluetele cool ale lui 2018. Cum l-a accesorizat Gigi Hadid? A ales o pereche de stilettos din piele metalizată, un colier statement auriu, cercei desperechiați (foarte în tendințe de două sezoane încoace), tot aurii, și o poșetă destul de quirky, în formă de urs (da, da!). Ce ne mai place? Coafura à la anii 70.

Foto: hepta.ro