Look Of The Day: Dua Lipa

Celebrity look-ul de care ne-am îndragostit azi? Outfitul lui Dua Lipa, care e mixul perfect între casual + nonșalant + perfect mulat pe tendințe.

Să o luăm pe rând –

– Hanoracul oversized, cu print, e piesa principală a look-ului. Au revenit în trend logo-urile, afișate cât mai vizibil, însă cine a spus că e neapărat nevoie să fie vorba despre un logo de brand de haine sau accesorii? Un logo iconic cum este cel de la Fanta does the trick.

– Nu mai e nimic nou în faptul că putem să purtăm pantaloni de trening pe stradă fără probleme, ba chiar e cool să o facem – ne-am convins de la prima colecție a lui Kanye încoace. Pentru a evita look-ul de merg către/vin de la sala de fitness”, e cazul să ai grijă la ce porți pe lângă pantalonii de trening.

– Ți-ai fi imaginat că o pereche de botine Chanel stau bine pe lângă niște pantaloni de trening și un hanorac supradimensionat? Poate că nu, dar iată fotografia care dovedește contrariul. Ca truc de styling – probabil deloc comod, dar interesant în fotografii – artista poartă botinele cu fermoarul descheiat.

– De când nu ai mai văzut o pereche de ochelari legați cu șnur? Probabil de mult, dar look-ul granny chic e mega simpatic.

Foto: hepta.ro