Look irezistibil, în sezonul rece. Tipsuri de frumusețe de la Alist Girls

O dată cu sezonul rece și ritualul nostru de frumusețe și îngrijire suportă transformări. Pentru un look-ul fabulos și un machiaj irezistibil, trei dintre fetele din echipa Alist Magazine ne dezvăluie câteva trucuri de make-up la care apelează.

 

Monica Cismaru- Redactor Alist Magazine, despre machiajul pentru sezonul rece

Eu sunt persoana care nu iese din casă fără machiaj, chiar dacă mă duc doar până la magazinul din colț. Îmi place să mă fardez și am o colecție bogată de cosmetice, căreia îi adaug întotdeauna câte ceva nou, pentru că îmi place să testez produse și tehnici noi de machiaj. În ceea ce privește stilul meu, încerc să echilibrez întotdeauna lucrurile. Acord cea mai mare atenție îngrijirii și corectării sprâncenelor, care dictează armonia feței, apoi mă concentrez pe machiajul ochilor, mai ales în această perioadă în care doar privirea mai poate fi conturată. Astfel că, pe lângă fardul de sprâncene, anticearcăn, aplic fard de pleoape în culori naturale, calde, tuș de ochi sau creion (maro închis sau bleumarin) și, bineînțeles, mascara (volume stylist 18h lash extension mascara de la essence e preferatul meu!). Apoi pe frunte pun un strat subțire de bronzer. Mi-e dor să port ruj, fond de ten și iluminator, să-mi fac contouring, dar mă voi revanșa când va veni vremea.

Nicoleta Nicolae – Redactor Sef www.alistmagazine.ro, despre machiajul de zi

Dacă până acum ceva vreme ieșeam fără probleme din casă doar cu o cremă de față cu protecție solară, ei bine, după vârsta de 40 de ani, mi-am schimbat considerabil ritualul de îngrijire. Aplic cremă antirid cu acid hyaluronic, iar machiajul este imperios necesar. Așadar, machiajul de zi cu zi, în cazul meu, cuprinde neapărat un fond de ten cu acoperire, creion de sprâncene, rimmel, blush și un ruj nude mat sau un lipgloss.

Roxana Popescu- Social manager AlistMagazine, despre machiajul de seară

Întotdeauna m-am raportat la ritualul de make-up ca și cum ar reprezenta o sesiune de pictură, acolo unde pielea îmi este pânza ce așteaptă să fie armonizată în culori. Cu toate acestea, pentru un machiaj de seară prefer să merg pe un drum sigur, alegând combinația clasică de buze într-o nuanță puternică de roșu și ochi de pisică. Recent am descoperit puterea pe care o dețin genele false, întodeauna alungite în exterior, care oferă look-ului un efect cu adevărat dramatic (în cel mai bun sens posibil). Evident, efectul ochilor de pisică este oferit, în primul rând, de linia precisă de tuș, obținută după câteva încercări. Pentru bază, prefer un fond de ten care să ofere un aspect hidratat și sănătos pielii, pentru a echilibra intensitatea machiajului ochilor și buzelor. Și pentru că sprâncele reprezintă rama care încadrează chipul, îmi place să le accentuez, păstrându-le naturalețea. Et voilà! Am obținut un machiaj perfect pentru o seară cu fetele sau chiar o întâlnire romantică.

Aceste produse de make-up sunt ideale pentru sezonul rece și te vor ajuta să ai un machiaj irezistibil. Detalii despre produse pe www.essence.eu.