Locul în care îți poți organiza o petrecere ca-n povești

HRS__1075-HDR-Pano

Cu o suprafaţă utilă de peste 1200 de metri pătraţi (împărțită între demisol, parter şi etaj), Palatul Noblesse este perfect pentru a sărbători cu stil o ocazie specială – de la nunţi sau botezuri, la petreceri tematice, prezentări de modă, expoziţii sau vernisaje.

Palatul Noblesse, astăzi monument istoric, a fost construit în anul 1881 de către arh, Alexandru Săvulescu, cel ce semnează de asemenea planurile Muzeului de Istorie Naţională a României.

Până în 1945, palatul a fost proprietate privată, devenind apoi Cercul Pionierilor şi al Şoimilor Patriei Sectorului 2. În 1998, clădirea estre retrocedată, iar în 2012, este restaurată şi reamenajată.

În prezent, în cadrul clădirii funcţionează Centrul de Arte şi Evenimente Noblesse, un showroom de mobilier şi accesorii, Asociaţia Culturală Noblesse, şi un birou de arhitectură şi design interior.

Numeroasele camere ale palatului, fiecare decorată cu o tematică anume, sunt completate de grădina de vară, un spaţiu tot pe atât de idilic şi elegant.

Pentru a închiria un spaţiu în cadrul palatului Noblesse, tot ce ai de făcut este să trimiţi un mail la event.manager@palatulnoblesse.ro sau să apelezi 0749 232 311.

Foto: Palatul Noblesse