A List Star: Millie Bobby Brown, adevărata eroină

Anul trecut, colega mea, Cătălina, m-a tot bătut la cap să mă uit la un nou serial, Stranger Things, despre care toată lumea spunea că e hitul momentului. Și a ținut-o așa câteva săptămâni bune, în fiecare zi, până m-am hotărât și eu să-l văd, mai mult ca să scap de insistențele ei, chiar dacă aveam alte seriale în desfășurare la momentul respectiv.

Primul sezon era deja pe Netflix, iar după primul episod, mi-am dat seama că nu am nevoie de prea multe ore de somn, așa că am stat până dimineața să îl termin. Și cu ocazia asta am înțeles de ce toată lumea este fascinată de Millie Bobby Brown, actrița care joacă rolul lui Eleven.

Millie este extrem de talentată. Se descurcă excelent la fiecare interviu, are o maturitate care îi dă pe spate pe toți, iar simțul umorului o ajută enorm. E atât de relaxată și asumată în tot ceea ce face, încât ajungi inevitabil să te întrebi cum face să îi reușească totul.

Are doar 13 ani (împliniți de curând) și este pregătită să cucerească lumea!

Ascensiunea sa însă nu este nici pe departe o poveste fericită. Millie s-a născut în Marbella, Spania, iar pe vremea când aceasta avea numai patru ani, părinții ei englezi au hotărât să se mute înapoi în Marea Britanie. Entuziasmul lui Millie de a deveni actriță, dar și sfatul unui agent care le-a recomandat părinților să se mute în America pentru ca fiica lor să urmeze o carieră la Hollywood i-a determinat pe soții Brown să vândă tot ce aveau și să o ia de la capăt într-o altă țară.

Mutarea a fost dificilă pentru familie (într-un interviu, Millie a povestit că sora sa mai mare nu s-a adaptat deloc în Statele Unite și a decis să se întoarcă acasă), iar așteptarea unui rol care să le schimbe perspectivele nu a făcut altceva decât să înrăutățească lucrurile. Millie a bifat câteva apariții în serialele Intruders, NCIS, Modern Family sau Grey’s Anatomy, însă nimic important nu s-a materializat apoi pentru tânăra actriță.

Din cauza problemelor financiare, părinții săi au decis în 2015 să se întoarcă în Marea Britanie și să locuiască la o mătușă, iar acel moment a răvășit-o complet pe Millie. „Eram devastată. Nu aveam nimic de lucru. Credeam că totul s-a terminat pentru mine”, a povestit ea într-un interviu pentru DailyMail.

În ziua în care a dat probă pentru Stranger Things, o agentă de casting i-a spus lui Millie că este „prea matură” pentru a juca, ceea ce a întristat-o profund pe actriță. „La audiție a trebuit să plâng. Emoțiile mele erau autentice, am dat tot ce am avut mai bun”. O zi proastă s-a transformat în cea mai frumoasă aventură de până acum a lui Millie Bobby Brown, care, după ce a fost anunțată că a obținut rolul din Stranger Things, s-a reîntors cu familia în Statele Unite.

Pe lângă faptul că a devenit un fenomen global, Stranger Things a obținut nominalizări și premii la cele mai importante gale cinematografice și a câștigat inclusiv trofeul SAG pentru Cea mai bună distribuție într-un serial dramă (Bobby Brown a câștigat alături de colegii săi, Cara Buono, Joe Chrest, Natalia Dyer, David Harbour, Charlie Heaton, Joe Keery, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Matthew Modine, Rob Morgan, John Reynolds, Winona Ryder, Noah Schnapp, Mark Steger, Finn Wolfhard).

Clipul cu scena de la SAG Awards, în care puștii află că au câștigat, a devenit virală.

Neflix a anunțat că cel de-al doilea sezon Stranger Things va avea premiera anul acesta, în preajma Halloween-ului, însă rămâne de văzut care va fi soarta lui Eleven de acum înainte: producătorii și Millie sunt foarte secretoși în privința ei.

La Gala UNICEF de la finalul anului trecut, Millie a fost gazda unei secțiuni a evenimentului și l-a intervievat pe David Beckham.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle