A List Star: Lady Gaga

lady gaga a list

2016 este cu siguranță un an extraordinar pentru Lady Gaga: se pregătește de nunta cu Taylor Kinney (deși nu au anunțat încă data, actorul a declarat că a lăsat planurile de organizare pe seama cântăreței), a câștigat Globul de Aur pentru rolul său din American Horror Story, iar Til It Happens to You, piesa ei de pe coloana sonoră a documentarului The Hunting Ground, a fost nominalizată la Oscarurile din acest an.

În această lună, mai exact pe 28 martie, Stefani Joanne Angelina Germanotta va împlini 30 de ani, așa că este timpul să facem o trecere în revistă a momentelor memorabile marca Gaga.

Începuturi
Lady Gaga s-a născut în 1986, în New York, într-o familie catolică (părinții săi au rădăcini italiene și franceze). La vârsta de patru ani a învățat să cânte la pian, iar în liceu a început să cânte pe scenă și să joace în piese de teatru. Cu toate acestea, adolescența ei nu a fost lipsită de probleme. Lady Gaga a povestit în nenumărate interviuri că, în liceu, era hărțuită și jignită permanent de colegii săi, iar acest lucru i-a distrus încrederea în sine. La 19 ani, Gaga a renunțat la studii, hotărâtă să se concentreze asupra muzicii, adevărata ei salvare.

Gaga’s Fame
Înainte să devină Lady Gaga, artista a avut mai multe colaborări și a făcut parte și dintr-o trupă, SGBand, alături de colegii săi de la New York University. În 2006, a semnat un contract cu Dej Jam, dar casa de producție a renunțat la colaborarea cu ea după numai trei luni, o perioadă despre care Gaga a afirmat că a fost una dintre cele mai dificile din viața sa: „Plângeam pe canapeaua bunicii mele. Ea m-a privit și mi-a spus: «O să te las să plângi pentru tot restul zilei, iar apoi te vei opri și le vei arăta tu lor.»” Ulterior, cântăreața a cunoscut-o pe Lady Starlight, una dintre persoanele care i-au influențat semnificativ cariera. Cel care a început să îi spună Gaga a fost fostul ei iubit, producătorul Rob Fusari, numele fiind inspirat de piesa celor de la Queen – Radio Ga Ga. După despărțirea lor, Fusari a dat-o în judecată pe artistă, cerându-i 35 de milioane de dolari pentru faptul că i-a descoperit numele de scenă. În 2008, Lady Gaga și-a lansat albumul de debut, The Fame, care a câștigat Grammy-ul pentru Cel mai bun album electronic/dance al anului. Au urmat discurile The Fame Monster (Lady Gaga le spune fanilor ei Little Monsters), Born This Way, Artpop și Cheek to Cheek. În 2012, artista a pus și bazele fundației Born This Way, organizație care susține tinerii și îi îndeamnă să creeze o lume mai bună. Anul acesta, Lady Gaga va lansa un nou album, despre care a declarat că va fi inspirat de experiența sa din serialul American Horror Story, așa că nu putem decât să așteptăm să vedem cu ce ne va surprinde cântăreața în lunile următoare.

Fashion Icon
De la rochia din carne crudă la superba salopetă albă semnată Brandon Maxwell de la Oscarurile din acest an, stilul lui Lady Gaga a fost întotdeauna unul extravagant. Din acest motiv, am alcătuit un top 10 al celor mai excentrice ținute ale sale.

Gaga

La gala Brit Awards din 2010, Gaga și-a făcut apariția într-o rochie voluminoasă Francesco Scognamiglio.

Lady Gaga

La MTV Video Awards din 2010, Lady Gaga a purtat o rochie din carne crudă.

Lady gaga

În 2010, Lady Gaga și-a făcut apariția pe aeroportul JFK într-o ținută… aparte.

Lady Gaga

Nu oricine poate purta un brad de Crăciun în cap la fel de bine ca Lady Gaga.

Lady Gaga

În 2014, chiar de ziua ei, artista și-a făcut apariția la Roseland Ballroom într-o ținută sub acoperire.

Lady Gaga

La Oscarurile din 2015, Gaga a ales o rochie Alaïa.

Gaga

În 2015, la Songwriters Hall of Fame, Gaga nu s-a dezis de stilul său extravagant.

Lady gaga

Pentru Globurile de Aur din acest an, Gaga a ales o rochie neagră semnată Versace.

Lady Gaga

La Premiile Grammy din acest an, cântăreața și-a făcut apariția într-o rochie Marc Jacobs, un tribut adus lui David Bowie.

Gaga

Salopeta Brandon Maxwell pe care Lady Gaga a purtat-o la ceremonia Oscarurilor din acest an a fost minunată.

Categorii Lifestyle