A List Bloggers Breakfast la Cluj-Napoca

bloggers cluj4

Ce mod mai frumos de a-ți începe ziua de duminică poate exista decât un mix de fete simpatic, vorbărețe și zâmbitoare, cafele aromate, croissante delicioase și cea mai cool revistă online a momentului? Vorbim, desigur, despre A List Bloggers Breakfast la Cluj-Napoca, de pe 27 martie, la restaurantul Livada. Aproape 20 de bloggeri de fashion și beauty s-au întâlnit la Cluj cu Andreea Esca și redacția A List Magazine. Am povestit, la un breakfast relaxat, despre noile trenduri din lumea modei, despre trucuri de make-up și evenimente cool din București, Cluj și lumea întreagă, ne-am reîntânit cu vechi prietene și ne-am făcut noi amici. Au fost alături de noi Dana Rogoz, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Alina Boda, Ioana Chișiu, Cleopatra Coman, Gabriela Goran Popescu, Ioana Grama, Mădălina Merca, Sandra Bendre, Ana Maria Benta, Patricia Blaj, Diana Cosma și fotograful Emil Costruț.

Ce-au scris bloggerii despre breakfastul împreună cu A List magazine? Citiți, mai jos…

Carmen Grebenișan – www.carmengrebenisan.ro – „Era Andreea, Andreea Esca. Nu știu dacă ai avut vreodată ocazia să o cunoști, dar femeia asta e un adevărat personaj. E cel mai pozitiv personaj. Atât de zâmbitoare și energică. O simți că e acolo și trăiește sau a trăit tot ceea ce relatează. E reală, e pe bune.”

Ioana Chișiu – www.ioanachisiu.com – „Sunday brunch with an amazing team @alistmagazine”

Ioana Grama – www.ioanagrama.ro – „Cine s-ar fi gândit că voi ajunge să iau micul dejun cu Andreea Esca şi Dana Rogoz? Două personaje care mi-au marcat copilăria în cel mai bun şi frumos mod posibil, iar acum, mă inspiră din toate punctele de vedere în viaţa de zi cu zi.”

Mădălina Merca – www.indiechase.com – „I’m on the ‘A list! Thank you @alistmagazine for the amazing morning! I really enjoyed it, and I’m lucky for meeting face-to-face all the people I knew from internet, magazines, TV, social media. Sincerely, it’s something else connecting in offline.”

Cleopatra Coman – www.passionforstylishlife.com – „Andreea a reușit să facă ce nu a făcut nimic altceva pentru motivația mea. Aceea de a nu ma abate de la drum și de a dubla eforturile mele în a merge pe drumul pe care mi-l doresc, în viața pe care mi-o doresc și așa cum vreau.”

Ana-Maria Benta – www.fashionsofa.net – „Am petrecut o dimineață minunată alături de niște oameni frumoși.”

Alina Boda – www.alinaboda.ro – „Fiind blogger, riști să cazi în extremă: faci poze, postezi și asta îți distrage atenția de la ceea ce e important. Hai să trăim mai mult offline și să ne îndreptăm atenția în online când e cazul. Ăsta a fost vibe-ul pe care Andreea mi l-a transmis.”

Alina Ceușan – www.alinaceusan.net

alina ceusan

Mulțumim restaurantului Livada (www.restaurantlivada.ro, https://www.facebook.com/restaurantlivada) din Cluj-Napoca pentru susținere.

Mulțumim OMG Media pentru cabina foto super-cool! www.omgcabinafoto.ro. 

Fotografiile simpatice de la eveniment, de la CABINĂ, pe Facebook, AICI.

bloggers cluj 7

bloggers cluj 3

bloggers cluj 2

Foto: douglaslormand.com