Lily James vine cu noutăți pentru fanii săi. Ce plănuiește actrița

Vești bune pentru fanii lui Lily James! Actrița în vârstă de 31 de ani a semnat deja pentru două filme noi, care vor fi prezentate la târgul anual de filme de la Cannes (desfășurat anul acesta, în premieră, doar virtual, între 22 și 26 iunie), conform site-ului deadline.com.

Actrița care ne-a cucerit în „Cenușăreasa’, dar și în rolurile din Downton Abbey’, Baby Driver și Mamma Mia!, O luăm de la capăt,  va fi protagonistă în două filme noi: The Paris Trap și în Peggy Jo.

Primul proiect al actriței este o dramă, „Peggy Jo’, semnată de celebrul regizor australian Philip Noyce („Liniște apăsătoare’, „Jocuri patriotice’, „Sfântul’, „Un american liniștit’, „Salt’). Povestea este inspirată din viața unui personaj real. Peggy Jo a existat cu adevărat și era o spărgătoare de bănci care se îmbrăca în bărbat în timpul jafurilor pe care le comitea.

Iar cel de-al doilea este rolul din pelicula „The Paris Trap’, regizată de reputatul autor argentinian Pablo Trapero, care a gândit acest thriller „în stil hitchcockian’. Personajul jucat de Lily James este o tânără americancă prinsă într-o operațiune guvernamentală secretă în timp ce se află într-o călătorie la Paris. Ea trebuie să facă față multor provocări și să scape cu viață din capcana care i-a fost întinsă. Filmările vor avea loc la Paris și sunt programate pentru începutul anului 2021.

Categorii Lifestyle