Lily Collins – urmașa lui Carrie Bradshaw din Sex And The City, într-un nou serial pe Netflix, Emily In Paris

emily in paris

Lily Collins este protagonista unei noi producții de pe Netflix – Emily In Paris, care aduce cu atmosfera redată de serialul-cult de la începutul anilor 2000 – Sex An The City. Emily In Paris este produs de Darren Star, cel care a creat și serialul a cărui protagonistă a fost Carrie Bradshaw, personaj interpretat de Sarah Jessica Parker.

Lily Collins, alias Emily, calcă pe urmele lui Carrie Bradshaw și reia povestea încheiată de predecesoarea ei la Paris. Lily este Emily, ”o femeie curajoasă căreia nu-i este frică să dea piept cu lumea” și acceptă un job incitant la Paris, la o companie de marketing, pentru a aduce o perspectivă americană asupra afacerilor.

emily in paris

Ca și predecesoarea ei, Emily este o fashionistă care va face paradă cu ținute spectaculoase pe parcursul serialului și pe care le va afișa în peisajul inconfundabil parizian. Cea care se va ocupa de ținutele afișate de Lily Collins în serial este nimeni alta decât Patricia Field, semnatara styling-ului lui Carrie Bradshaw din SATC.

emily in paris sex and the city

Personajul lui Lily Collins va avea de înfruntat și provocările apărute prin natura jobului ei, unde va avea de furcă cu superiorii ei gomoși. Totuși, tânăra se va bucura de atmosfera magică emanată de capitala franceză, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume și va încerca să-și păstreze o atitudine pozitivă pe parcursul ”periplului” ei parizian, presărat cu petreceri, evenimente și întâlniri incitante.

emily in paris

emily in paris

Din distribuția serialului mai fac parte Kate Walsh, cunocută mai ales din Grey’s Anatomy și Private Practice, Ashley Park (Tales of the City), dar și actori francezi precum Samuel Arnold, Arnaud Viard, Camille Razat și Lucas Bravo.

Categorii Lifestyle