A List Magazine ∙ January 5, 2024 ∙ 4 min read

28 de zile de distracție, 26 de concerte și zeci de ore de muzică live. Sunt câteva dintre cifrele adunate la târgul West Side Christmas Market, târgul organizat de Untold Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei.

Cel mai frumos târg de Crăciun și-a închis porțile aseară.  Peste un milion de vizitatori s-au bucurat de magia sărbătorilor de iarnă și de farmecul Crăciunului în cele 28 de zile de sărbătoare din West Side Christmas Market. 

Oaspeții care au ales târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei s-au bucurat de zeci de ore de concerte ale celor mai îndrăgiți artiști români, sute de ore de distracție pe patinoar, în carusel, la Căsuța lui Moș Crăciun sau în roata panoramică. 

26 de concerte și zeci de ore de muzică live pe scena West Side Christmas Market 

Scena West Side Christmas Market a fost polul distracției în parcul tematic de Crăciun. Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români au urcat pe scena de la amfiteatru. Și au fost momente artistice pentru toate vârstele și toate gusturile muzicale. 

Astfel, în cele 28 de zile de distracție au fost 26 de concerte care au adunat zeci de ore de muzică live. Au urcat pe scenă artiști precum: The Motans, Fuego, Gașca Zurli, Alina Sorescu, Direcția 5, Șuie Paparude, Vunk, Alexandra Ungureanu, Moonlight Breakfast, Bibi, Irina Sîrbu, Holly Molly, Florian Rus, Alejandro Fernandez, Om la Lună, DJ JIJI, Andia, Adi Istrate, Costina Lica, Minelli, Romanița Duminică, Olivia Addams, Eva Timush. 

Primarul Ciprian Ciucu: “A fost o reușită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru”

“Am mai dus la capăt încă o ediție de West Side Christmas Market. Nu că a fost al nostru, dar chiar a fost frumos! Ca un adevărat târg de Crăciun! Așezat, elegant, mai liniștit și vesel. Le mulțumesc pentru organizare partenerilor de la Untold. A fost o reușită, iar numărul mare de vizitatori demonstrează acest lucru. Parcul Drumul Taberei a devenit deja gazda de tradiție a celui mai dichisit eveniment organizat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Vom continua să aducem spiritul și atmosfera Crăciunului în partea de vest a Capitalei”, a transmis Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Sute de mii de pahare cu vin fiert, zeci de mii de sarmale și sute de metri de cârnați vânduți în West Side Christmas Market 

West Side Christmas Market a fost nu doar un tărâm al distracției, ci și unul al gusturilor desăvârșite. Vizitatorii s-au bucurat de experiențe culinare pentru toate gusturile: de la bucate tradiționale românești, de unde nu au lipsit cârnații, sarmalele, șoricii sau tochitură, până la deserturi deosebite – turtă dulce, brioșe sau cozonaci. N-au lipsit nici preparatele din bucătăriile internaționale precum burgeri, cârnați bavarezi, cartofi prăjiți belgieni sau burrito mexicani. Bucatele din farfurie au mers perfect cu un pahar de vin fiert cu scorțișoară, ciocolată caldă sau ceai. 

Târgul de Crăciun din parcul Drumul Taberei a fost și locul unde artizani locali și-au expus cele mai frumoase obiecte (globuri, accesorii, decorațiuni sau jucării) făcute cu migală, perfecte pentru cadouri inedite. În total, 70 de căsuțe cu bunătăți sau cu obiecte artizanale au întregit experiența în West Side Christmas Market.

Sute de ore de distracție pentru toate vârstele în Parcul Drumul Taberei 

Distracția în West Side Christmas Market a fost întreținută și de locurile de activități special gândite pentru întreaga familie. Organizatorii au pregătit în Parcul din Drumul Taberei un patinoar generos, mai mare decât anul trecut, pentru iubitorii de distracție pe gheață, un carusel colorat și un trenuleț pentru copii, o roată panoramică înaltă de 33 de metri de unde vizitatorii au putut admira priveliștea asupra Bucureștiului. Peste 15.000 de persoane au încălțat patinele și au alunecat pe gheață în West Side Christmas Market. 

Un alt loc fermecat a fost Căsuța lui Moș Crăciun. Inspirat din poveștile pentru cei mici, locul de basm a atras mii de copii care i-au lăsat Moșului scrisori pline de dorințe, s-au jucat și au ascultat povești citite de spiriduși. 

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…