După ce în 2016 a colaborat cu Estée Lauder, Victoria Beckham anunță că se aventurează din nou pe piața produselor beauty, doar că de data aceasta se concentrează pe skin-care. Pe cea a modei a cucerit-o deja, după cum bine știm.

În timpul unui interviu live, pe Facebook, Beckham a explicat că lucrează la o linie de produse pentru îngrijirea pielii și va crea și un nou parfum. „În prezent, sunt în proces de a-mi crea propria culoara, propria linie de creme de îngrijire a pielii și un parfum“, a spus ea.

Vicoria Beckham nu e străină lucrului cu produsele de beauty – în 2016, împreună cu Estée Lauder, a pus cap la cap o colecție în ediție limitată de produse de make-up –, și nici industria parfumurilor nu-i e străină, în 2006 lansa alături de David Beckahm primul său parfum.

Colecția de skin-care e încă în fază încipientă și nu se cunosc încă detalii despre o posibilă colaborare, dar Victoria Beckham a ținut să menționeze că învață din acest proces, se distrează făcând asta și că „lucrează cu cei mai buni“.

Foto: hepta.ro

Related Posts