Monica Cismaru ∙ August 1, 2022 ∙ 4 min read

Vedetele au îmbinat în acest weekend utilul cu plăcutul și au luat parte în număr mare la evenimentul monden al verii – Gala UNICEF, organizată în La Certosa di San Giacomo- din insula Capri.

Gala a fost organizată pentru a se strânge fonduri direcționate către victimele războiului din Ucraina, iar punctul de atracție al serii a fost concertul exclusiv susținut de Jennifer Lopez. Din public au făcut parte vedete precum Leonardo DiCaprio sau Jamie Foxx, care au sostit la gală cu barca.

Gala UNICEF a fost organizată în colaborare cu portalul de fashion LuisaViaRoma, care a dedicat evenimentul victimelor războaielor ce au afectat întregi continente. În cadrul seratei, a fost expus un proiect artistic dedicat refugiaților sirieni din Iordania, creat în colaborare cu UNICEF Italia, și a avut loc un live stream cu UNICEF din Ucraina.

Seara a constat din trei părți – recepție-cocktail, cina de gală cu licitație live și concertul lui JLo. Jennifer Lopez a susținut un show incendiar în Capri – artista apărut pe scenă în mai multe ținute sexy, create de designerul italian Roberto Cavalli.

Printre celelalte celebrități care au luat parte la gală s-au mai numărat vedete de la Hollywood precum Vanessa Hudgens, Jared Leto, Casey Affleck, Ed Westwick, care a venit însoțit de iubita lui, Amy Jackson, modelele Karolina Kurkova, Isabeli Fontana, Izabel Goulart, Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Leni Klum (fiica lui Heidi Klum) și multe alte personalități social media și din presa italiană.

vedete capri unicef
Casey Affleck, alături de iubita lui, Caylee Cowan

Capri este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale celebrităților, care debarcă aici vară de vară. Jennifer Lopez și-a petrecut aici câteva zile înainte de concert, alături de fiica ei, Emme, după ce a terminat cele câteva zile de miere de la Paris alături de proaspătul ei soț, Ben Affleck, reîntors la Los Angeles pentry a începe filmările la Aquaman 2, unde interpretează rolul lui Batman.

Foto: Hepta

Related Posts

La aniversarea de 25 de ani, „Titanic” este din nou în cinematografe, remasterizat, disponibil în format 3D HFR

Acum 25 de ani, scriitorul și regizorul James Cameron, câștigător al Premiului Oscar, a schimbat cursul istoriei odată…

Managerii viitorului sunt, deja, aici?

În contextul post-pandemie, al instabilității economice și politice, se conturează tot mai clar o nouă generație de lideri…

Marion Cotillard și Meryl Streep, într-un serial apocaliptic despre schimbările climatice

Două mari actrițe, una din cinematografia europeană și cealaltă din cinematografia americană, se întâlnesc pentru prima dată într-un…

15 cărți pe care trebuie să le citești într-o viață

”Citim ca să știm că nu suntem singuri”, spunea autorul britanic C.S. Lewis, iar J.K. Rawling, autoare contemporană…

Dolly Parton: ”Înțelepciunea vine odată cu vârsta și nu poți opri trecerea timpului”

Dolly Parton, legenda muzicii country, a împlinit luna trecută vârsta de 77 de ani, ocazie cu care a…

Nadia Comăneci, la gala Gold Meets Golden, în Beverly Hills

Gimnasta de zece, Nadia Comăneci, a luat parte zilele acestea la cea de-a zecea ediție a evenimentului Gold…

Nicole Kidman, în adaptarea unui roman horror de Leïla Slimani

Nicole Kidman acceptă proiect după proiect și cea mai recentă provocare profesională este interpretarea rolului principal într-o adaptare…

Ce decizie a luat Kate Middleton

Kate Middleton şi-a lansat, zilele acestea, propriul cont de Instagram. Prinţesa de Wales dedică acest proiect unei cauze…

Recorduri doborâte la Grammy Awards 2023. Care au fost aparițiile serii

Cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc duminică seara la Crypto.com Arena din Los Angeles,…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne spune în cele ce urmează ce ne rezervă astrele pentru această perioadă. Iată cum…