A List Magazine ∙ April 18, 2024 ∙ 4 min read

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”.

Acest nou concept promite o experiență culinară vibrantă și fresh, celebrând sosirea primăverii prin meniuri inovative, ce reflectă o fuziune armonioasă între ingredientele proaspete de sezon și influențele bucătăriilor mediteraneană și latino-americană. Lansarea acestui concept a fost marcată de un eveniment exclusivist, o cină privată la care au participat numeroși artiști și influenceri, subliniind calitatea și inovația meniului de primăvară conceput de celebrul chef Traian Galleguillos.

Restaurantul UNDA Open Cuisine, situat în inima complexului UNDA Open Possibilities, oferă un stil gastronomic de casual fine dining, într-o atmosferă idilică cu vedere spre lacul Băneasa, și își propune o redefinire a artei culinare într-o conexiune strânsă cu natura.

Ce aduce nou la UNDA Open Cuisine conceptul Spring Dining Experiences

La UNDA Open Cuisine, Spring Dining Experience înseamnă relaxare într-o oază verde, timp petrecut în alături de cei dragi în aer liber, preparate fresh din ingrediente de sezon, cocktailuri răcoritoare, pe scurt: un stil de viață bun și echilibrat. Poți să te bucuri de atmosfera relaxantă la UNDA Open Cuisine, în orice moment al zilei în cadrul All Day Dining. Experiența culinară este întregită de Bar Experience, curatoriată de specialiști în mixologie. Zilele de sâmbătă și duminică sunt dedicate evenimentelor de tip Bubble Brunch. UNDA este un loc potrivit și pentru Private Dining, oferind posibilitatea organizării de evenimente private și corporate, înconjurate de natură și rafinament culinar.

unda


Finalul primăverii va aduce și sesiuni de live cooking pe pontonul restaurantului, permițând oaspeților să participe la o experiență de casual fine dining cu preparate gătite în fața lor, într-un decor de excepție, pe malul lacului. De asemenea, deschiderea piscinei exterioare va adăuga un plus de relaxare și distracție în aer liber.

unda
unda

Despre UNDA Open Possibilities

unda

UNDA Open Possibilities este mai mult decât un complex destinat relaxării, este un loc definit de nevoia pentru un stil de viață relaxat, în conexiune cu natura.

Natura înconjoară UNDA Open Possibilities, atât la nivel de locație, cu vedere la lacul Băneasa, cât și ca stare de spirit, atitudine și aspirații. Locul perfect pentru o escapadă a simțurilor, departe de aglomerația orașului. UNDA Open Possibilities este destinatia care îmbină starea de relaxare, cu bucuria mișcării în aer liber, într-o locație exclusivistă, cu servicii premium. Complexul aflat în nordul Bucureștiului, în spatele Casei Presei Libere, include restaurantul de casual fine dining cu acces la ponton, gradina cu uriașa zonă verde, piscina exterioara, patru terenuri de tenis si unul de paddle. La acestea se adaugă parcarea extrem de generoasă, chiar în curtea locației, cu acces gratuit pentru clienti. www.unda.ro

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…