A List Magazine ∙ April 11, 2024 ∙ 3 min read

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune?

Probabil ți se pare o întrebare clișeică la care, instinctiv, ai răspunde „Nu știu ce fac mâine, dar peste 4 ani?”. Ei bine, cu ocazia lansării noului telefon Reno11 F 5G, OPPO România aduce și un proiect editorial special, în parteneriat cu A List Magazine și Federația Română de Fotbal. Sub umbrela celor 4 ani de protecție a bateriei, laitmotivul garanției pe care compania o oferă începând cu Reno11 F, OPPO surprinde viitorul și deblochează grija momentelor în care bateria te poate lăsa „la greu” sau când ești pe punctul de a capta acel ceva unic. Precum o eclipsă totală de soare: 4 minute și 28 de secunde.


Ce au în comun OPPO și fotbalul?

Jocul, dar pe terenuri diferite.

„Cu toții ne dorim rezistență în timp, diferența stă în ce ne motivează pe teren” – Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO în România

În timp ce OPPO se joacă cu timpul și tehnologiile de ultimă generație, cele #4 tricolore din echipa națională de fotbal feminin – Teodora Meluță, Cristina Carp, Camelia Caesar și Ioana Bortan – au ales să mute jocul pe terenul de fotbal. Din curiozitatea de a afla unde se văd sportivele noastre în următorii 4 ani, dar și cum a apărut în viața lor #OPPOrtunitatea de a practica acest sport, au devenit protagonistele unui mini-serial online dedicat. Primul episod va fi disponibil pe site și pe canalele noastre Social Media începând cu 15 aprilie.

oppo fotbal

„Ne dorim să oferim utilizatorilor noștri o perioadă de utilizare fără grija autonomiei, astfel încât aceștia să se poată concentra pe lucrurile care îi motivează cu adevărat”, spune Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO în România.

Începând din 2023, OPPO a devenit sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal feminin a României și furnizor al telefonului oficial pentru toate loturile naționale de fotbal. Producătorul de smartphone-uri are deja parteneriate consacrate cu UEFA, cu turneele de tenis Wimbledon și Roland Garros și este și partener global al Consiliului Internațional de Cricket (ICC).

oppo
Foto: Bogdan Fundali

„Ne dorim să maximizăm cât de mult putem parteneriatul cu echipa națională de fotbal feminin, acesta fiind și motivul pentru care am ales să completăm lansarea Reno11 F 5G printr-un proiect special alături de cele 4 sportive”, completează Alexandra Răuț.

Note:

* OPPO introduce Planul de Protecție a Bateriei pe 4 Ani pentru noul device Reno11 F 5G din dorința de a oferi utilizatorilor o asigurare cuprinzătoare la achiziționarea produsului. Acest plan este o reconfirmare a angajamentului OPPO față de satisfacția și încrederea clienților, garantând că investiția acestora este protejată pe termen lung.

**Material susținut de OPPO România

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…