A-Listers! Cea de-a treia vizită din acest sezon Story of a home by ne aduce acasă la simpaticul Zarug. Cu o atitudine relaxată și sinceră, gazda noastră ne primește în casa pe care el o definește drept o colivie confortabilă în care se găsesc toate lucrurile de care are nevoie atunci când vrea să se retragă în liniște și siguranță.

Primul lucru pe care îl observi atunci când pășești în apartamentul cu două camere este mirosul de parfum sub toate formele sale: lumânări, bețișoare parfumate, odorizant de cameră. Acesta îmbracă întreaga locuință într-un aer misterios, dar primitor în același timp. Iar apoi, un alt detaliu care se face remarcat în apartamentul lui Zarug sunt luminile calde care îmbracă fiecare colțișor al casei, contribuind la aerul relaxat al locului.

zarug storia

Cel mai mult la casa mea impresionează faptul că miroase permanent a parfum. Sunt obsedat cu asta.“

Plantele sunt nelipsite din casă, fie că vorbim de bucătărie – unde găsim un ansamblu interesant în zona de gătit – , fie că aruncăm o privire în dormitor sau în sufragerie. Peste tot există câte un colț de verde. Dacă tot vorbim despre ceea ce nu lipsește din casa lui Zarug, fructele și evident câinele său Totoro.

Decorul  este inspirat din orașele în care a locuit și călătorit Zarug. Prin urmare, găsim inspirații din Paris și Berlin. Tablouri, covoare cu poveste primite din partea mamei, obiecte pe care le-a purtat cu el în toate casele în care a locuit până acum, toate acestea ne fac să ne simțim într-o călătorie a timpului și a amintirilor. Astfel, parchetul și mozaicul din casă sunt elementele vechi pe care Zarug le-a păstrat și recondiționat aflând ulterior povestea casei.

Locurile în care am stat au în comun un simț al istoriei. Am stat numai în clădiri vechi, toate cu o poveste în spate.

Intră și tu în lumea Storia.ro și hai să descoperim împreună the Story of a Home.

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunţuri din piaţă – peste 200.000. Lansată de OLX, aceasta primeşte peste 5 milioane de vizite lunar, putând fi accesată atât de pe desktop, cât şi prin aplicaţiile de iOS, Android şi HUAWEI. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniştilor pentru a identifica cea mai bună soluţie de credit ipotecar.

 

 

 

 

 

 

Related Posts