A-listers! Vizita din această lună Story of a Home by Storia.ro ne poartă acasă la Dana Rogoz. O casă din anii 1900 pe care Dana și soțul ei au restaurat-o cu multă atenție.

3 camere cu tavan înalt, uși și grinzi din lemn recondiționate, o mansardă open space, terasa interioară și multă lumină naturală; aici e spațiul în care Dana și-a lăsat amprenta în stilul de amenajare. Alături de soțul ei împărtășește pasiunea pentru design interior, iar asta se poate observa prin creativitatea cu care au readus la viață obiecte pe care le-au adus din casele bunicilor, uși de lemn pe care le-au recuperat din casele vecinilor, tablouri, dar și lucruri pe care le aduc din călătoriile lor prin lume.

Mansarda este locul cel mai animat din casă, deoarece aici au loc întâlnirile cu prietenii sau se reunește familia la final de zi pentru a se relaxa. Tot în această zonă se găsește și bucătăria unde în ultima vreme Dana gătește multe prăjituri ale copilăriei.

Terasa este unul din locurile preferate ale Danei. Aici regăsim din nou multe elemente din lemn, iar fosta cadă a casei s-a transformat într-o canapea de exterior decorată cu perne colorate.

Locuința a prins contur pe măsură ce a trecut timpul. Majoritatea obiectelor au fost achiziționate în funcție de nevoile fiecărui membru al familiei, iar asta oferă o senzație de armonie, libertate și spațiu.

Intră și tu în lumea Storia.ro și hai să descoperim împreună the Story of a Home.

Related Posts