Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost desemnat Global Winner 2021 | categoria Luxury Day Spa în cadrul Galei World Luxury Spa Awards care a avut loc în 9 octombrie în Mauritius. Premiul este o recunoaștere a angajamentului susținut în oferirea de servicii la nivel de excelență în industria de spa și wellness.

Shiseido Spa România reprezintă fuziunea perfectă între atmosfera de spa, artă și design. Primul spa internațional din țară pune la dispoziția clienților săi suite de terapie (camere de masaj simple sau pentru cuplu, cameră cu duș Vichy, cameră pentru thai massage, cameră VIP cu șemineu și jaccuzy, cameră Enmei cu paturi de masaj cu saltele cu memorie, cu termoreglare), piscină cu hidromasaj, terasă cu vedere la pădure, Hammam, saune (umedă și uscată), salon de înfrumusețare (Beauty District), studio Pilates și servicii de nutriție pentru adulți și copii .

“Într-o perioadă de schimbări majore în societate, care pun presiune asupra psihicului fiecăruia dintre noi, Shiseido Spa devine refugiul perfect pentru regăsirea echilibrului dintre trup, minte și suflet. Ne bucurăm să întâmpinăm clienți din București și din împrejurimi, dar și persoane din alte orașe ale țării sau chiar din străinătate, dornice să trăiască o experiență completă de spa, de răsfăț și relaxare. Premiul câștigat La World Luxury Awards ne onorează și ne provoacă să fim în fiecare zi mai buni, să surprindem și să inovăm”, declară Sorin Vasilache, Quality & Spa Director – Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Related Posts