Rovena Andrei ∙ February 27, 2023 ∙ 6 min read

La mijlocul lunii ianuarie, m-am aflat alături de Selly la filmările și sesiunea foto din Varșovia, pentru cea mai recentă campanie CCC primăvară-vară 2023, Wonderland Sport. Text de Rovena Andrei.

Două zile încheiate. Două zile superbe. Atât am stat pe platoul imens, aflat lângă Varșovia, împreună cu o echipă extinsă de creativi și producție – de la regizor și fotograf la echipa de stiliști sau persoanele dedicate canalelor de social media, care lucrau în paralel pe set pentru declinări ale campaniei.

M-am simțit în largul meu în decorul de poveste construit special pentru această campanie, desprins parcă din Alice in Wonderland. Trebuie să recunosc că m-am aflat de multe ori în ipostaza „behind the camera” în calitate de stilist, parte a echipei de producție, astfel că am apreciat cu atât mai mult atenția pentru detalii și profesionalismul echipei poloneze. De la decorurile fabuloase, la lumini și atmosfera de pe set, toate acestea m-au transpus în lumea magică și universul creativ CCC și al său Wonderland.

Selly, creator de conținut și vlogger de succes român, o emblemă a generației tinere, a devenit ambasador global al campaniei de promovare a brandurilor sport disponibile la CCC, alături de Kinny Zimmer, rapper polonez iubit de noua generație. Astfel, toți iubitorii stilului sport sunt invitați alături de idolul generației lor într-o aventură unică, într-un univers vizual dincolo de granițele imaginației, pentru a regăsi cele mai bune oferte de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de la branduri de top, aflate în portofoliul CCC: Reebok, Puma, Champion, New Balance, Sprandi, Kappa, Vans.

Atmosfera magică din Wonderland a fost surprinsă de către fotograful de origine peruană Hans Neumann, care a lucrat alături de Mario Testino însuși. Neumann se deplasează constant între Europa și New York, realizând shooting-uri și campanii de modă pentru publicații și branduri de top, precum J. Crew, Michael Kors, NET-A-PORTER, Gabriela Hearst și Ralph Lauren.

Am stat de vorbă cu Selly, în pauzele de cafea dintre cadre, despre shooting și experiența sa de pe set, despre stilul său vestimentar, generația Z, proiecte viitoare sau ce-l inspiră în acest moment.

Cum a fost experiența ta pe set-ul unui shooting realizat în afara României? Cum ai interacționat cu fotograful, cu echipa de creație și producție a celei mai noi campanii CCC pentru brandurile sport?

A fost pentru prima dată când am făcut o producție în afara României, poate cu excepția unor videoclipuri filmate în Chișinău. A fost o experiențæ extraordinară, oamenii au fost extrem de profi, iar fotograful și toată echipa de creație au fost niște oameni absolut profesioniști de la care am ce învăța. Am avut ocazia să discut puțin cu ei pe platou și să le „fur” câteva secrete ale meseriei. Lucrul acesta mă bucură mult, pentru că întotdeauna m-a fascinat partea de foto, video și producție, la pachet cu ce se întâmplă în spatele unei campanii atât de mari.

Nu am putut să nu observ faptul că te-ai simțit în largul tău în fața camerei, în momentul în care aveai de livrat replici. Ce proiecte viitoare ai în ceea ce privește actoria sau în calitate de producător?

Cu siguranță voi mai activa în lumea filmului, atât în fața camerei, cât și în spatele ei. Este ceea ce iubesc, ceea ce m-a pasionat încă de când eram mic. Întotdeauna am visat să joc în filme, mai târziu am visat să produc filme, iar acum visele mele devin realitate. Categoric voi rămâne în această sferă.

Cum ți-ai descrie stilul tău vestimentar?

Am un stil vestimentar destul de casual: tricouri negre simple sau tricouri albe simple, în asociere cu pantofi sport, de cele mai multe ori. Încerc să mă îmbrac simplu și corect, păstrând totodată confortul.

Ce ai alege din noua colecție CCC Sport Wonderland pentru a-ți completa look-ul?

Orice pereche de sneakers adidas albi sau negri și orice articol din gama Vans, care se potrivesc pentru toate stilurile vestimentare.

Ce te animă în acest moment? Unde îți găsești inspirația pentru proiectele tale?

Inspirația mea vine din experiențele pe care le trăiesc zi de zi. Vine din întâmplări de ale mele sau ale prietenilor mei, din povești, stând cu oamenii apropiați la masă. De acolo îmi vine inspirația pentru a face ceea ce fac, în mare parte. De asemenea, uitându-mă la filme, seriale, vloggeri și alți creatori din afara țării, care inovează foarte mult și care vin mereu cu ceva nou.

Cum îi găsești pe tinerii din generația ta? Ce sfaturi ai pentru generația Z?

Tinerii din generația mea stau foarte mult pe rețelele sociale, pe TikTok, pe Instagram, unde se regăsește practic hub-ul lor de comunicare. Acolo se nasc tendințele și cele mai noi inspirații în ceea ce privește stilul. Sfatul meu este să folosească Internetul pentru a învăța și pentru a-și îmbogăți bagajul de cunoștințe, pentru că acesta nu este doar un instrument de comunicare cu prietenii, ci este cea mai mare enciclopedie publică realizată vreodată.

Ce ți-ar plăcea să schimbi în România? Este vorba despre mentalități, educație, felul în care ne raportăm la trecut, prezent sau viitor?

România este oricum pe un curs ascendent, s-a dezvoltat enorm în ultimii 10-15 ani. Mi-aș dori să văd o dezvoltare mai accelerată, mi-aș dori să văd o reformă a sistemului educațional, astfel încât să pregătească tinerii mai bine pentru provocările reale pe care le pot întâlni în viață.

Pantofi sau sneakers?

Sneakers.

Muzică sau film?

Film.

Credite foto campanie Wonderland: Fotograf/Director: Hans Neumann. DOP: Basil Fauchier. Styling: Ewelina Gralak. Make-up: Wilson. Hair: Daniel Gruszka. Modele: Kinny Zimmer, Selly, Martine & Gunhild Chioko, Ana Jorge, Jonathan Davis, Sophia Bodaan, Maurizio Tentella, Lotta Kaijarvi, Shinji&Kenzo. Moutoussamy, Mirabelle Durand, Diego Diaz, Kornelia Krawczyk, Rafał Uchmański Producție: Warsaw Creatives. Producætor CCC: Bartosz Majkowski. Art Director CCC: Maria Mastalerz, Justyna Purzycka, Marcela Stańczyk.

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…