Monica Cismaru ∙ February 16, 2021 ∙ 2 min read

Moët & Chandon Yoon

Celebra marcă de șampanie franțuzească cu o tradiție de 278 de ani, Moët & Chandon, colaborează cu designerul Ambush – pe nume Yoon, pentru crearea unor sticle de colecție. Aceasta e prima colaborare a brandului de băuturi alcoolice cu o femeie designer.

 

Yoon, de origine coreeană, este cunoscută pentru cariera ei de director de creație al liniei de accesorii pentru bărbați Dior și pentru propriul ei brand de haine și de accesorii, Ambush.

Yoon s-a remarcat imediat în luema modei datorită stilului său mininamlist-contemporan de haine street-wear apreciate de vedete prcum Rihanna, surorile Hadid, Kanye West etc. Acum, lui Yoon i-a revenit misiunea de a-și pune amprenta pe sticla emblematică a șampaniei  Moët Impériale, creată în urmă cu 152 de ani.

Moët & Chandon Yoon

Moët & Chandon Yoon

Designul sticlei poartă semnătura artisteiDesign By Ambush, iar conceptul este unul ecletic. Gâtul sticlei, de obicei decorat în auriu, a devenit negru și aproape că se confundă cu nuanța închisă a sticlei de Moët & Chandon Impérial Brut. Pentru șampania rose, aceeași nuanță de negru constrastează plăcut cu culoarea deschisă a băuturii. Etichetele au fost schimbate de asemenea – Yoon a ales ca acestea să fie albe și embosate. ”Am păstrat eticheta curată, aproape austeră, am vrut să fie de un alb pur”, a spus Yoon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOON (@yoon_ambush)

Brandul de șampanie franțuzească face parte din grupul de bunuri de lux LVMH Moët Hennessy și a dorit, prin colaborarea cu Yoon, să aducă un suflu proaspăt produsului care are o istorie bogată în spate. Șampania realizată în colaborare cu Yoon este produsă în ediție limitată și e comercializată pe internet.

 

Foto: MOËT & CHANDON, Instagram 

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…