Fostul manechin, în vogă în anii 80, continuă să ne uimească cu frumusețea ei. Romanița Iovan are un trup de invidiat pentru vârsta sa și dezvaluie acum secretul din spatele siluetei, dar mai ales a tenului său luminos și strălucitor. 


Cum vedeți viața la această vârstă?

Vârsta este doar un ambalaj, ceea ce păstrăm în interior nu se deteriorează odată cu trecerea timpului. Depinde de noi cum ne vedem în oglindă, când ne uităm pe geam cum vedem frunzele care cad din copaci și cât de des ascultăm sunetul timpului. Folosesc cât mai mult timp pentru mine, încep să fac lucruri noi, pe care mi le doresc sau pe care mi le doream mai demult. Am uitat de anul nașterii și mă bucur, iubesc, trăiesc, fără prejudecăți, neinteresându-mă cât de des îmi schimb buletinul.

Care e cea mai importantă lecție de frumusețe învățată până acum?

M-am autoeducat de mică cum să-mi îngrijesc pielea, corpul și mintea: rutina mea zilnică, începe la prima oră a dimineții cu demachiat și hidratat față, în timp ce îmi beau cafeaua, continuă cu ora de sport și în final cu makeup-ul (începând de la 18 ani nu am ieșit niciodată din casă nefardată! ). Am un stil de viață sănătos, fără excese, fără alcool sau fumat și cu un somn de minim 7 – 8 ore pe noapte.

Cum s-a născut gama INFINITUM by Romanița Iovan. Ce ingrediente s-au folosit și cui îi este destinată? 

Sunt o femeie preocupată de modă, frumusețe și sănătate. Interdependența dintre ele este, cred eu, evidentă. Totul s-a întâmplat oarecum firesc, din dorința de a împărtăși femeilor din secretele mele de îngrijire personală și stil.

Mătasea este țesătura mea preferată, folosită în toate colecțiile “Romanitza” și devine dintr-odată ingredientul, unic în România, cu proprietăți protectoare ale tegumentului, cu un efect anti poluare și proprietăți senzoriale deosebite, așa numitul efect de “second skin”.

Pe lângă mătase, Silk Elixir Anti aging cream și Silk Elixir Eye contour cream, conțin :

  • mătase hidrolizată, cu un conținut ridicat de proteine și care conferă un efect hidratant, de elasticitate și fermitate a tegumentului
  • peptida biomimetică cu efect miorelaxant (de relaxare a mușchilor feței) și anti aging
  • acid hialuronic cu masă moleculară mică, care redă fermitatea tegumentului și efect anti aging
  • acid hialuronic cu greutate moleculară mare incapsulat cu rol anti aging și de regenerare celulară
  • acid hialuronic cu greutate moleculara medie, cu efect hidratant.

In formula Silk Elixir anti aging creamintra si unisferele cu extract de lamaie si castravete, care contribuie la reducerea imperfectiunilor tegumentului, la atenuarea petelor hiper pigmentare dar si la efectul de luminozitate.

In formula Silk Elixir Eye contour cream intra si complexul activ cu extract de flori de castan salbatic, complex activ anti aging cu actiune de refacere a barierei cutanate.

Silk Elixir anti aging cream si Silk Elixir Eye contour cream sunt  destinate femeilor peste 30 de ani, independente, care se iubesc pe sine si care au incredere intr-o formula inovatoare special creata pentru ele, cu efecte vizibile dupa 4 saptamani de utilizare zilnica.

Produsele pot fi achizitionate pe: http://romanitaiovan.ro, http://infinitumcosmetics.ro

 

Related Posts